Ali sonuçtan memnun

Monster Notebook Batarya Sorunu Ücret Talebi

14 Şubat 2023 12:26

2 sene önce aldığım Monster Abra A5 V16.6 15.6" bilgisayarımda yaklaşık 1 ay önce batarya sorunu oluştu önceleri %30-40 civarı yüzdelerde laptopum kapanmaya başlamıştı. Bu sorun gün geçtikçe artamaya laptopu şarj kablosuz kullanamamaya başladım. Bu durum benim için şaşırtıcıydı çünkü laptopu şarjdayken çok kullanmamaya dikkat ederdim ve daha çok okulum için kullanırdım nadiren oyun oynardım sonrasında işletim sistemi arızası da yaşayınca teknik servisle konuşup durumu anlatıp kargoyla gönderme kararı aldım. Bugün teknik servisten gelen bilgiyle batarya değişimi yapılabilmesi için ücret talebinde bulunuldu fakat bu ücret ödemeyi hem kişisel hatamın olmadığını düşündüğümden hem de 5 yıl ömür biçilen bataryanın 2 senesini doldurduktan sonra işlevini yitirmesinden dolayı ödemeyi reddettim diğer sorun için ise cihazımı Free dos alıp yükselttiğim içinde bu konuda yardımcı olmadıklarını belirttiler. Bu konudaki kişisel bilgi eksikliğimden dolayı bu konuda yorum yapamıyorum fakat sınav haftasında başıma gelen bu olaydan dolayı çok mağdur olmuştum yetkili servisten daha fazlasını beklerdim. Hızlı dönüşleri için teşekkürler umarım bunun gibi diğer sorun yaşayan kişilere yazım yardımı dokunur.

14 Şubat 2023 12:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

15 Şubat 2023 12:33

Monster Notebook Servisinde Süreklilik Gösteren Sorun Ve Mağduriyet

08 Eylül 14:45

Tekrar Eden Anakart Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis Ağı

19 Mart 14:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Fan Arızası Ve Sürekli BİP Sesi Nedeniyle Mağduriyet

27 Eylül 14:44