Monster Notebook Arka Plan Var Ama Ekran Yok

07 Aralık 2023 02:02

Bilgisayarımı açtığımda böyle bir ekranla karşılaşıyorum. Sadece üst bölmede bir parmak kalınlığında, yani çok dar bir ekran görünüyor. Hiçbir şekilde darbe almadı. Isınma ya da herhangi bir ses gibi bir belirti de olmadı. Bu, Monster markasından aldığım ikinci bilgisayar. İlk bilgisayarım da aynı sorunu yaşadığı için garanti kapsamında değişim yapmıştım. Onlara, problemin bir yazılım hatası olduğunu belirtmiştim ancak çözemediler.

07 Aralık 2023 01:45

Her akşam yaptığım gibi eve geldim ve bilgisayarımı açtım ve bu ekran ile karşılaştı. Cihazın garantisi bitti. İçinde yapmam ve yetiştirmem gereken projelerim var. Yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

07 Aralık 2023 02:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Aralık 2023 11:44

Değerli Mehmet E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Tahayusuf sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 18:35
Monster Notebook Teknik Servis Sonrası Bilgisayarımda Kırık ve Hasar Oluştu
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayar Bakım Sonrası Mavi Ekran Sorunu

18 Nisan 23:29
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Monster Teknik Servis Sonrası Bilgisayarım Daha Kötü Hale Geldi, Sorunlar Çözülmüyor

06 Kasım 20:27

Monster Notebook Servisinde Süreklilik Gösteren Sorun Ve Mağduriyet