Monster Notebook Abra A5 V17.1.3 Serisi Ekran Titreme Sorunu

Beytullah
30 Eylül

Monster Abra A5 V17.1.3 Notebook kullanıcısıyım 23/09/2023 tarihinde notebook ' mu ekranda titreme olduğu için Kadıköy Monster teknik servisine götürdüm 1 hafta sonra dönüş oldu ve paneli değiştirdiklerini söylediler ama sorun devam ediyor taktıkları panel daha kötü ve ekranda her saniye titreme oluyor Monster aldığım için pişmanım

Monster Notebook Abra A5 V17.1.3 Serisi Ekran Titreme Sorunu
Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk
Monster Notebook Logo
30 Eylül 21:33

Monster Notebook Logo
02 Ekim 10:19

Değerli Beytullah Ş., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Hazar
2 hafta önce

7 Kasım 2023 tarihinde LCD panelin kırılması üzerine Monster notebook Ankara Şubesine teslim ettiğim bilgisayarımı servisten aldım. Akşam eve gidip bilgisayarımı kullanmak için açtığımda çok fazla ışık sızması olduğunu renklerin daha soluk olduğunu ve paneldeki ışıklarda sürekli bir titreme olduğunu...

Monster Notebook Ekran Parlaklığı Ve Titreme Sorunu

Çağla
21 Ağustos

2019dan beri Abra a5 v13.1.4 kullanıyorum bakımlarını son 1 yıla kadar neredeyse düzenli olarak yaptırdım açıkçası pek de bir sorun yaşamadım. Ancak b...

Monster Notebook Müşterisini Mağdur Ediyor!

Yasin
03 Ağustos

Monster notebook ürünümü aldığımdan beri var olan wi-fi sorunu, titreme sorunu ve ekran kartı sorunları ile değişim talep ederek Monster notebook servisine gönderdim. Kontrol ettiğimde ürünüm onarımda görünüyor. Israrla talebime rağmen cihazımın değişimi yapılmayarak onarıma alınmış görünüyor. Ayrı...

Monster Abra V13-1 Ekran Parlaklığı Azaldı Yükselmiyor

Mert
28 Nisan

Monster notebookumun parlaklığı bir anda 0 a düştü 7 ye kadar çıkıyor sonrasında ise ekranda titreme başlıyor. Parlaklığı kişinca tekrar düzeliyor. 3 aydır aynı problemim devam ediyor. Driverları güncelledim ve Format attım problem devam ediyor. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Monster Notebook FPS Düşüşü Ekranda Titreme

Emre
28 Mart

Abra A7 V14.2 Monster notebook'da FPS düşüşü yaşıyorum bilgisayar RDR2 yi sorunsuz açarken LoL de 90 FPS e düşüp ekranda titreme yaşıyorum ilk başlarda 200 FPS üstü alıyordum neden şimdi böyle bilmiyorum alalı neredeyse 2 ay olacak sorunum çözülebilir mi?

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır