Monster Notebook Abra A5 17.3.4 Güç Kesme Sorunu

20 Mayıs 2024 18:00

7 Temmuz 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldığım Monster abra a5 v17.3.4 cihazımda güç kesme sorunu yaşıyorum. Bu şikayetimden dolayı 5 Aralık 2023 tarihinde ürünü servise teslim ettim ancak üründe herhangi bir sorun bulunmadığını ve adaptör değişiminin uygun olduğunu belirttiler. Benchmark testlerinde de herhangi bir sorun olmadığını söylediler; fakat bilgisayarımı servisten teslim alır almaz.

Ürünümü denemek istedim ve aynı sorun bilgisayarımda devam ediyordu. İlerleyen süreçte bilgisayarımı bu sorunu görmezden gelerek kullanmaya başladım. Ancak son günlerde güç kesme sorunu rahatsız edici bir hale gelmeye başladı ve hiçbir işlem yapamaz hale geldim.

Ürünü 14 Mayıs 2024 tarihinde tekrar servise bıraktım ve sorunun çözülememesi halinde aynı ürün ile değişim veya ücret karşılığında üst model bir cihaza geçmek istediğimi belirttim. Ürünüm birkaç gündür uzun süreli testteydi ve bugün tarafıma dönüş sağlandı.

Üründe herhangi bir sorun olmadığı, güç kesme sorununun aslında bilgisayarın bir özelliği olduğu şeklinde komik bir cevap aldım. Müşteri hizmetleriyle durumu tekrar konuşmama rağmen yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Alay eder gibi aldığım cevap, bu süreçte bizi mağdur etti.

20 Mayıs 2024 18:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Burak
Burak
21 Mayıs 2024 11:04

Müşteri hizmetlerinden tarafıma ulaşıldı ve ürünün tekrar test edileceği yönünde bilgilendirildim. Ancak bu aramada da yine özellik adı altında güç kesme sorununu özellik olarak kabul ettirmeye çalışıyorlar.

21 Mayıs 2024 15:20

Merhaba Burak Bey, Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 00:17
Güliz sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 15:30
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 16:39
Barecan sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 18:39
Monster Notebook Ve Hepsiburada Tarafından Ayıplı Ürün