Volkan sonuçtan çok memnun

Monster Notebook A7 Ekran Sorunları

18 Ocak 2024 13:13

Monster A7 v11.3 kullanıyorum. Ekranda titreme ve aniden beyazlayan bir görüntü oluşmakta. Bu sorunun çözümü nedir, bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Aynı sorunla karşılaşanlar var mı, yardımcı olabilir misiniz? Garanti süresi 2 yıl mı acaba? Monster markasında bu sorun genel bir problem mi?

18 Ocak 2024 13:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)

18 Ocak 2024 15:04
Volkan
Volkan
19 Ocak 2024 12:15

Mert bey merhaba yukarıdaki işlemleri yaptım ama sonuç almadım bana yazmış olduğunuz kargo numarası ile size göndermem gerekecek

19 Ocak 2024 12:34

Değerli Volkan K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2025 17:59
Monster Abra A7 Klavye Sorunu Ve Yedek Parça Temin Edilemiyor
Reklam sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Yetkili Servis Sonrası Bilgisayarım Daha Kötü Durumda Geri Döndü

16 Temmuz 2025 17:47
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Laptop İle Bitmeyen Sorunlar

19 Nisan 2025 02:09
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 00:17

Monster Servisten Teslimat Ve İletişim Sorunu Yaşıyorum