Mehmet sonuçtan memnun

20 Mart 2024 21:12

4 yıldır kullanmış olduğum Monster Abra A7 V11.1 laptopumun statik elektrikten dolayı açılmaması ve bataryası şiştiği için Monster teknik servisine gönderdim. Servis laptopun Güney Chip setinin arızalı olduğunu 3000 TL'lik bir fiyat çıkardı. Fakat bu işlemin riskli olduğunu arıza düzelmez ise Anakartın değişmesi gerektiğini ve Anakartın 13900 TL olduğunu iletti. Ayrıca batarya değişimi için 1999 TL talep edildi. Güney chip setinin değişimi için onay verdim. Fakat bu işlem ile laptopum düzelmez ise ne yapacağım bilmiyorum.
Monster teknik servisi ana kart için çok yüksek fiyat talep ediyor. Bu markadan aşırı derecede soğudum. 4 yıldır çok dikkatli ve titiz şekilde kullandığım laptop hiçbir kullanıcı hatam olmamasına rağmen arıza verdi. İnternetten araştırma yaptığımda Monster Abra A7 laptop serilerinde 3-4 yıl kullanım süresi içinde Güney Chip setinin arızası verdiğini ve bu arızanın kronik bir problem olduğunu öğrendim. Bu arıza giderilse bile bu tamirin garantili olmadığını ve ilerde yine aynı sorunu çıkartabileceğini öğrendim.
Bu yaşamış olduğum arıza ücretsiz olarak tamir edilmelidir. Çünkü bu arıza kullanıcı hatasından değil markanın kronik arıza çıkartan bir laptop serisi üretmesinden kaynaklanmaktadır. Eğer bu mağduriyetim ücretsiz olarak veya daha uygun bir fiyat talep edilerek mağduriyetim giderilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı bildiriyorum. Tamirat geçekleştiğinde ise bu tamir işlemi için belli bir garanti verilmesini talep ediyorum.

15 Mayıs 2024 19:52

4 yıl önce almış olduğum Monster Abra A7 V11.1.1 cihazım Ocak ayında yaşadığım statik elektrikten dolayı açılmama sorunu vardı. Bir süre bilgisayarın statik elektriğini alarak açabildim bilgisayarı. Sonrasında servise gönderdim. Servis cihazın güney chip setinin arızalı olduğunu ve bataryanın şişmiş olduğu için değişmesi gerektiğini söyledi. Bende kabul ettim. Fiyatta azda olsa indirim yaptılar. 4500 TL'ye güney chip seti ve batarya değişimi gerçekleşti. Bilgisayar düzelmiş görünüyordu ta ki düne kadar. Dün bilgisayarımı açmaya çalıştım. Fakat bilgisayarım yine açılmadı. Bilgisayarı power tuşuna 15 Sn. Basılı tutarak fn+d, fn+b tuşları kombinasyonu ile açabiliyorum. Ama bilgisayarımı bu şekilde açmaktan bıktım. Bu sorun niye sadece Monster markasında oluyor. Diğer markalarda neden böyle bir sorun yok. Monster yetkililerinden sorunuma bir çözüm bulmalarını istiyorum. 4500 TL masraf ettim yine sorunum düzelmedi. Ücretsiz bir şekilde sorunumun çözülmesini talep ediyorum. Bu markanın çıkarttığı sorunlardan bıkmış bulunuyorum.

20 Mart 2024 21:16 (Şikayetten 3 dakika sonra)

21 Mart 2024 11:06

Değerli Mehmet A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

21 Mart 2024 17:44

Atakan Beye konu ile ilgili yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Cihazımın tamirinin başarılı bir şekilde gerçekleştiği söylendi. Fiyatta da makul bir fiyat verdikleri için teşekkür ederim.

Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A7 V11.1 Kronik Chip Arızası

25 Mart 2024 18:07