Koray sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 20:10

Aldığım günden beri bir hafta sorunsuz kullanamıyorum aldığım laptopu. Teknik servise gidip bıraktım yazılımsaldı hatalar güncelledik sorun gitti dediler. Sorun kusursuz şekilde aynı. Laptopu açıyorum 15 dakika içinde kendini kapatıyor ve bir daha açılmıyor. Kendi kendine tekrar başlatıyor, ekrana görüntü gelmiyor ve güç kesiyor. Ben düzenli olarak teknik servise mi gideceğim? Kargoya laptop vermek ne kadar mantıklı? Kargoya versem kırılsa bize böyle geldi demeyecek misiniz? 3 aylık laptopu adam edemediniz?

11 Ekim 2023 20:14 (Şikayetten 3 dakika sonra)

12 Ekim 2023 11:16

Değerli Koray K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

12 Ekim 2023 15:23
Monster Kendi Kendine Kapanıyor

Mert beyin ilgi alakasına teşekkür ederim fakat Teknik servise gelip 1 saat beklemeden ürün bırakmak mümkün olmuyor maalesef. Kadıköy teknik serviste sadece 2 oda çalışıyor ve ürünü hala teslim edemedim. 14:30 da olan randevuma! 14:50 de geldiğim için! Monster şaşırtmıyor.

16 Ekim 2023 23:04
Monster Kendi Kendine Kapanıyor

Servisten gelen laptop hiçbir şey yapılmadı deyip verdikleri!

17 Ekim 2023 17:37

Değerli Koray K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

18 Ekim 2023 17:51

Ürünün sadece benim evimde yüksek akımdan dolayı kapandığını düşünüyorum. Çünkü Monster teknik servis müdür yardımcısı sıkılmadan başımda 1 saat bekleyerek hatanın olmasını bekledi, herhangi bir sorun alamadık. Kadıköy teknik servisten adaşım Koray beye ve genel müdürlükten Mert ve Atakan beylere çok teşekkür ederim. Sonuç olarak laptopta bir sorun yokmuş. Sadece evimde kullandığımda bu sorun ile karşılaşıyorum.

20 Ekim 2023 23:14

Farklı mekanlarda oluyor maalesef. Sıkıntı laptoptaymış!. Teşekkürler...

Monster Notebook Teknik Servisin Hizmeti Tam Bir Hayal Kırıklığı

23 Haziran 2023 14:55
Çağkan sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2024 23:50
"Teşekkürler"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 17:04
Berat sonuçtan memnun değil