Mehmet sonuçtan çok memnun

Monster Güç Kesilme Aniden Kapanma

28 Ağustos 2023 22:38

Monster abra A5 cihazım açıldıktan Sonra herhangi bir oyuna girdiğim zaman en fazla 5 dakika sonra birden kapanıyor. Daha önce statik elektrik birikme ihtimaline karşı fn+b+Güç ve fn+d+Güç tuşlarına bastım daha önce statik elektrik birikme konusunda şikayet var Sitesi üzerinden Monster bilgisayar çalışanı Mehmet bey'e ulaşmıştım ve bu yapmam gereken şeyleri tarif etmişti o zaman işe yaramıştı ama şu an hiçbir işe yaramıyor. Ekran kaydını dosyalara koyuyorum toplam PC açılıp kapanma süresi 6 dakika 16x hızlandırılmış halini koyuyorum ve ek olarak kapanma anını normal hızında ek olarak koydum lütfen yardımcı olun.

28 Ağustos 2023 22:43 (Şikayetten 4 dakika sonra)

29 Ağustos 2023 13:16

Değerli Mehmet O., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Beyxau sonuçtan çok memnun

03 Şubat 2024 21:14
"Mert bey yardımcı oldu teşekkürler."

07 Temmuz 2023 20:42

Monster Bilgisayar Güç Gelmiyor