Monster Bilgisayarımın Bitmeyen Sorunları Ve Kötü Teknik Servis Deneyimi

17 Ekim 21:42

Monster abra A7 v11.2 bilgisayarım var 1 ay önce durduk yere ana kart yandı ve servise gönderdim. Değişim yaptılar. Bu sırada ekstra 8gb RAM takılmasını istedim. Onu da taktılar. İlk geldiğinde kamera ve klavye bozuktu ayrıca ana kart ve RAM sıfır gibi gelmedi. Yeniden gönderdim kamera tamam ama hala klavye bozuk ve ısrarla takılan sıfır ana kart ve ramin faturası gelmiyor şimdi yeniden göndermem gerekecek 1 aydır Monster ile uğraşıyorum. Bu kadar kötü firma olduklarını bilmiyordum. O kadar kişiye tavsiye ettim ama bir daha asla. 10390 TL para aldılar ortada hiçbir şey yok. Ayrıca teknik ekibin konuşma üslubu hiç ama hiç hoş değildi. Yine göndermem gerekiyor. Şu an ve Hatay'dan gönderdiğim için haftalarca bekliyorum. Asla almam Monster bir daha.

02 Kasım 17:44

Monster laptopum 4 defa gönderdim ana kartım değişti. Klavyem çalışmıyor sırf klavye için 4 defa gönderdim. İlgileneceğim dediler Şikayetvar ekibinden A*** bey ilgilenecekti hala çalışmıyor klavyem. Çok kötü bir firma bin pişman oldum mağduriyetim için hiçbir şey yapılmıyor 2 aydır Monster ile uğraşıyorum. Benim işim bilgisayar dedikçe işimi yapamıyorum aksıyor. Bilgisayar şu an 4. Defa elime ulaştı ancak yine çalışmıyor. Klavyem bozuk yeniden gönder diyecekler ama ben o kadar yoruldum ki Monster ile uğraşmaktan bana çözüm sunulsun istiyorum CİMER'e ve insan haklarına şikayette bulunacağım birazdan. Şikayetvar A*** beye de buradan teşekkürler çok güzel ilgilenmiş gerçekten. Bravo Monster r4zalet ekibi.

23 Ekim 12:32

1 aydır sürekli gönderip durduğum bilgisayarımı geçen cuma tekrar gönderdim. Daha önce de yazdım buraya gönderin dediler.  1 aydır bilgisayarımı yapamayan Monster'in  teknik ekibi ve bekleyen kişi ise benim. Arıyorum beklemeniz gerek diyorlar. Oradaki sorumsuz çalışanlar yüzünden beni bekletmeleri aşırı saçma. 10390 TL param alındı ana kart değişti ama hizmet sıfır. Benim şu an önceliğim olması lazım ama müşteri hizmetleri bana diyor ki önce diğer cihazların bitmesini beklemek zorundasınız.  Defalarca benim işim bilgisayar ile dediğim halde tam kontrol sağlanmadan gönderildi. En son gönderdiğimde hatta bana denildi ki 2 3 gün kalsın kontrol edelim tamam dedim. Belli ki kapatılıp bir köşeye koyulmuş. Takılan anakartın da sıfır olmadığına kesinlikle eminim.

profile profile
17 Ekim 21:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Ekim 10:13

Değerli Onur A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Onur
23 Ekim 09:30

Bilgisayarım ulaşır ulaşmaz ilgileneceği söylemişti beni arayan kişi. Pazartesi ulaşan bilgisayarım o gün bakılmadı. Dün aradım artık bakın diye tamam dediler hala bakılmadı. 1 ayda 4. Gönderişim nereden düştüm. Beni arayan kişi o gün öylesine arayıp özel ilgileneceğim dedi sanırım. Fatura istedim ilk işim bu olacak dedi. Uğraşmadı bile kendi imkanlarımla faturaya ulaştım. Monster ısrarla benim bilgisayarımı yapmak istemiyor. Bana sıfır ana kart takın sıfır! O zaman çözülecek o bilgisayarın sorunu tamir edilmiş ürünü taktılar 1 aydır uğraşıyorum. Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım.

Monster Notebook Teknik Servis Tamir Ücreti

Aslan