Monster Bilgisayar Ekranındaki Beyazlık

12 Mayıs 2023 23:22

Monster Tulpar serisi bilgisayarımın hiçbir şekilde darbe almamasına rağmen ekranda oluşan beyazlığın Monster yetkilileri tarafından çözülmesini istiyorum. Bir gün bilgisayarım kapandı ve güç düşmesindeki ışık yanmasına rağmen ekran gelmedi. Bende statik elektriğin boşalması için 40 saniye güç düğmesine basıp tekrardan başlattım bilgisayarı o günden sonra oluşan bu beyazlığın çözülmesini istiyorum. Ekrandaki bu beyazlık göz yorucu olurken video izlerken çok rahatsız ediyor. En kısa sürede bu sorunun çözülmesini talep ediyorum

Miray
Miray
12 Mayıs 2023 23:17

Araştırdığımda bunun ölü piksel olduğunu söylediler ancak bilgisayarı alalı daha 2 ay oldu herhangi bir yerinde darbe izi dahi yok bu nasıl olabiliyor?

12 Mayıs 2023 23:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

13 Mayıs 2023 11:31

Değerli Miray İ., Şikayetvar üzerinde ki telefon numarası üzerinden sizlere ulaşamadık. Tarafımıza çağrı merkezimiz üzerinden veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

23 Ekim 2023 22:35
Umut sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 12:11
Monster Tulpar Cihazında Bitmeyen Sorunlar
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Ekran Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

09 Ağustos 2024 11:34
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 16:01

24 Ocak 2025 10:38