Monster Abra A7 Cihazım Açılmıyor

15 Nisan 2024 21:16
14 Nisan 2024 17:08

30 Mart 2024 Tarihinde sipariş verip 2 Nisan 2024 tarihinde elime geçen Monster Abra A7 v14.5.2 adlı bilgisayarım oyun oynarken ekran karardı ve bilgisayarım kapandı. Kendini koruma altına aldığını düşünüp biraz dinlenmeye bıraktım belli bir süre sonra tekrardan power tuşuna bastığımda aynı sorunla karşılaştım daha elime geçeli 15 gün bile olmamışken böyle bir sorunla karşılaşmak gerçekten üzdü gereğinin yapılmasını arz ederim

14 Nisan 2024 17:11

Problemim şu şekilde

15 Nisan 2024 21:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Nisan 2024 10:21

Değerli Gürkan Ç., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Yavuz
Yavuz

Dostum merhaba eğer biraz daha sorunla uğraşmak istemiyorsan iade et daha çok cihaz değişse başka başka şeyler çıkar hiçbir cihazda statik elektrik olmaz Acer ya da koklu firmaların laptoplarina yönel derim. Statik elektrik kronik sorun Monster'in tüm serilerinde var

Monster Servis Gecikmesi Ve Bilgi Eksikliği

10 Şubat 11:19
Ahmet sonuçtan çok memnun

10 Mart 2025 00:59
"Servisine götürdüm sağ olsunlar ilgilendiler ve garanti kapsamında kasa değişti. Destek için teşekkür ederim."
Monster Laptop Kasa Sorunu
Monster Laptop Kasa Sorunu