Taha sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 16:40

Monster Abra A5 v17.3.5 model bilgisayarımda açılma sorunu yaşıyorum. 'Windows boot failed' hatası alıyorum, bazen de boş mavi bir ekran beliriyor. Sanırım Windows'u başlatamıyor. Defalarca temiz kurulum yaptım ancak sorun devam ediyor. Cihazı servise göndermek istemiyorum. Monster'ın en yetkili kişisi ile iletişime geçebilir miyim? Bu sorunun çok sık görüldüğünü düşünüyorum. Benzer şikayetleri birçok kez gördüm. Ne yapmam gerektiğini lütfen söyleyin; artık çok bunaldım.

19 Kasım 2023 16:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Kasım 2023 15:36
20 Kasım 2023 15:46

Disklerim görünüyor bazen görünmüyor sadece şöyle diyeyim sizlere her seferinde farklı bir çözüm yoluyla açıyorum bilgisayarımı mesela dün bu sorunu yaşadıktan sonra Bios ekranında f9 a bakarak default ayarlara döndüğümde açıldı bundan öncesinde de internette araştırdığımda bu sorunu vmd modu disable yapın denmişti gerçekten de disable yaptığımda açılmıştı ben disklerde bir sorun olduğunu düşünmüyorum farklı bir çözümü var mıdır acaba

20 Kasım 2023 16:27

Sayın Taha Ö., Cihazınızdaki diskler bazen görünüyor bazen görünmüyor ise diskleriniz arızalı olabilir. VMD mod açık konumda ve sorun hala devam ediyor ise ürünüzü kontrol amacı ile teknik servislerimize ulaştırmanızı öneririz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

20 Kasım 2023 16:30

02 Kasım 2023 01:29
Alper sonuçtan çok memnun

Alper
28 Haziran 2023 01:15
"Teşekkür ederim ilginiz için."
Monster Notebook Kategorileri