Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 Adaptör Sorunu: Cızırtı Sesleri Ve Servis Mağduriyeti!

Monster Abra A5 Adaptör Sorunu: Cızırtı Sesleri Ve Servis Mağduriyeti!
27 Ağustos 2024 16:21

18.09.2023 tarihinde Monster AbraA5 notebook satın aldım.
Ürün bir yılını doldurmadı. Ürünün adaptöründen normalden fazla cızırtı sesleri gelmektedir.
Bundan önce kullandığım başka marka notebooklarda böyle bir sesle karşılaşmadım. Arkadaşlarım da Monster kullanıyorlar. Onlar da böyle bir sesle karşılaşmadıklarını söylüyorlar.
Bunun için 23 Ağustos 2024 tarihinde Beşyol şubesine garantiye götürdüm. Cihazı 27 Ağustos tarihinde elden geri aldığımda servis kağıdında şu açıklama ile karşılaştım: “Cihazın donanım testlerinde tüm donanımları test edilmiş ve arıza görülmemiştir. Adaptör çalışmaya bağlı olarak üzerinde elektronik parçalar çalışma düzeneği gereği sesli çalışabilir.” Gişedeki arkadaşa buraya da yükleyeceğim video linkindeki videoyu gösterdiğim halde gişe ve teknik servis bağlantısızlığı yüzünden mağdur ediliyorum. Bu konuda şikayetçiyim. Satın alırken yüksek miktarlarda PC satılırken bir adaptör değişimi bu kadar zor olmamalı. Türlü bahaneler sunulmamalı. Değişim istiyorum.

Adaptör Sesi Link:

14 Eylül 2024 14:14

İyi günler Moster Abra A5 kullanıcıyım. Bilgisayarımı kullandığım bir vakitte aniden klavye altından gelen titreşime benzer bir ses yükselmesiyle karşılaştım. 1 yıllık kullanıcıyım bu sesle ilk defa karşılaşıyorum. Arızayı video olarak Youtube.com hesabıma yüklüyorum. Şikayetim var 1 yıl geçmeden bu kaçınca arıza.

video linki

27 Ağustos 2024 15:51

Merhaba 18.09.2023 tarihinde Monster AbraA5 notebook satın aldım. Ürün bir yılını doldurmadı. Ürünün adaptöründen normalinden fazla cızırtı sesleri gelmektedir. Bundan önce kullandığım başka marka notebooklarda böyle bir sesle karşılaşmadım. Arkadaşlarım da Monster kullanıyorlar onlar da böyle bir sesle karşılaşmadıklarını söylüyorlar. Bunun için 23 Ağustos 2024 tarihinde Beşyol şubesine garantiye götürdüm cihazı 27 Ağustos tarihinde elden geri aldığımda servis kağıdında şu açıklama ile karşılaştım “Cihazın donanım testlerinde tüm donanımları test edilmiş ve arıza görülmemiştir. Adaptör çalışmaya bağlı olarak üzerinde elektronik parçalar çalışma düzeneği gereği sesli çalışabilir “ Gişedeki arkadaşa burayada yükleyeceğim video linkindeki videoyu gösterdiğim halde gişe ve teknik servis bağlantısızlığı yüzünden mağdur ediliyorum. Bu konuda şikayetçiyim satın alırken yüksek miktarlarda PC satılırken bir adaptör değişimi bu kadar zor olmamalı türlü bahaneler sunulmamalı. Değişim istiyorum.

Adaptör Sesi Link:

Ek
Ek
27 Ağustos 2024 16:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Ağustos 2024 10:53

Değerli Kadir İ., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Monster Abra Laptop Fan Ve Hoparlör Sorunu

24 Şubat 2024 14:56