Monster Abra A5 Açılma Sorunu

14 Nisan 2024 21:36
Zeynep
13 Nisan 2024 12:00

Bilgisayarımda herhangi bir sorun yoktu fakat bir haftadır bilgisayarım açılmıyor internet üzerinde yaptığım araştırmalar sonucunda statik enerji birikmiş olabileceğini gördüm yöntemi denediğimde bilgisayarım açıldı fakat şu anda o şekilde de açılmıyor. Monster abra serisinde çok fazla şikayet varmış. Çok pişmanım. Çok kullanılmamasına rağmen bilgisayar sürekli sorun çıkarıyor. Oyun oynarken oyundan atıp kapanıyordu. Onu kabul ettim. Ama şu an açılmıyor yani. Sürekli servise götürmek gerekiyor. Bence pişmanlık.

14 Nisan 2024 21:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

15 Nisan 2024 10:42

Değerli Zeynep Y., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Kerem

Merhaba, aynı sorunu 2 gündür ben de yaşıyorum statik enerji birikmesi demişsiniz o yöntemle açma nasıl oluyor? Yardımcı olur musunuz

Abdulılah

Ben Monster abra A5 15.4 kullanıyorum birkaç gün önce bilgisayarı kendi kendine bataryasını şişmiş Kadıköy'deki teknik servise gittim batarya değiştirmek için şu an stokta yok dediler ve ne zaman geleceğini hiç tarih vermediler bilemiyoruz dedi ve ben 30 Eylül okula başlayacağım şu an içinde batarya yok bir elektrik takarak kullanıyorum ve ben en kısa zamanda o batarya değiştirmen lazım dışarıda ders çalışabilmek için bu konuda yardım istiyorum ben

Abdulılah

Ben Monster abra A5 15.4 kullanıyorum birkaç gün önce bilgisayarı kendi kendine bataryasını şişmiş Kadıköy'deki teknik servise gittim batarya değiştirmek için şu an stokta yok dediler ve ne zaman geleceğini hiç tarih vermediler bilemiyoruz dedi ve ben 30 Eylül okula başlayacağım şu an içinde batarya yok bir elektrik takarak kullanıyorum ve ben en kısa zamanda o batarya değiştirmen lazım dışarıda ders çalışabilmek için beykonunda yardım istiyorum ben

28 Mayıs 11:31

Servis Sonrası Wi-Fi Bağlantı Sorunu