Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Monster A7 V13.3.4 Space Tuşu Takılma Şikayeti

Monster A7 V13.3.4 Space Tuşu Takılma Şikayeti
13 Ocak 2024 12:47

İyi günler, Monster Notebook'tan Abra A7 V13.3.4 laptop satın aldım. 2 ay önce kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra, boşluk tuşunun sağ ve sol köşelerinde takılmalar meydana geldi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve video gönderdim. Onlar bana, bu durumun kullanıma bağlı olmadığını, bakım zamanı gönderirsem bakımla beraber kontrollerin sağlanacağını söylediler. Bu şekilde kullanmaya devam ettim; oyun vs. oynarken başka klavye kullandım, sadece sosyal medya için mevcut klavyeyi kullandım. Bu durum beni iyice rahatsız edince, 8 Ocak'ta teknik servise gönderdim. Bana dönüşleri, sıvı teması olduğu için tuş takılmasının oluştuğuydu. Değişim için 2000 TL istediler ya da bu şekilde iade edileceğini söylediler. Ben, aldıktan kısa bir süre sonra bu durumun sıvı teması olmadığını kendilerine defalarca söyledim. Her seferinde bana sıvı teması denildi. Laptopa ihtiyacım olduğu için mecburen değişimi kabul ettim. Müşteri memnuniyeti adına 1750 TL indirim yaptılar ve bugün, klavyeyle beraber laptopu teslim aldım. Defalarca sağa, sola vs. tıkladım, bir kere bile takılma meydana gelmedi. Hakkım varsa, helal etmiyorum. Videolar mevcut, takdir sizin.

13 Ocak 2024 12:51 (Şikayetten 3 dakika sonra)

15 Ocak 2024 10:59

Değerli Ercan S., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Asiye sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 11:00

Servisten Kırık Klavye İle Dönen Laptop Ve Mağduriyet

15 Eylül 2025 21:36
Servisten Kırık Klavye İle Dönen Laptop Ve Mağduriyet
servisten-kirik-klavye-ile-donen-laptop-ve-magduriyet-7.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Abra A7 V13.2.1 Laptop Kendi Kendine Kapanıyor!

06 Temmuz 2023 18:42
Monster Notebook Abra A7 V13.2.1 Laptop Kendi Kendine Kapanıyor!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Monster Notebook'a Haksız Sıvı Teması İddiası Ve Servis Mağduriyeti

10 Ekim 2025 11:26

18 Şubat 2024 18:29