Monster A7 V13.1 'default Boot Device İs Missing Or Boot Failed Sorunu

Monster A7 V13.1 'default Boot Device İs Missing Or Boot Failed Sorunu
21 Temmuz 2023 13:51

Daha 1 yıllık Monster Abra A7 v13.1 bilgisayarım hiçbir yüklenme yapılmamasına rağmen internet sitesinde gezerken mavi ekran verdi. Açılırken de ''default boot device is missing or boot failed'' hatası veriyor SSD yi görmüyor. Aynı cihazdan arkadaşımla birlikte almıştık; ona sorduğumda o da aynı sorun olduğunu garantiye gidip geldiğini bütün evraklarını kaybettiğini söyledi. Ben içindeki evrak ve resmilerin silinmesini istemiyorum. Çevremdeki herkese Monster markasından uzak durması gerektiğini söyleyeceğim

21 Temmuz 2023 13:55 (Şikayetten 4 dakika sonra)

21 Temmuz 2023 14:50

Değerli Orcun K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Ahmet

Veriler kurtarılabildi mi? Aynı sorunu yaşadım ve bilgilerim gitti

29 Ağustos 2023 19:26

15 Mart 2024 11:15