Monin Sipariş Mağduriyeti

Ercüment
13 Kasım 2023 18:07

Monin firmasının kendi sitesinde 2 Kasım 2023 tarihinde 2 adet ürün siparişi verdim. Bugün 13 Kasım 2023 ve hala ürünler sipariş aşamasında. İki defa destek talebi açtım, 'cevaplandı' diyor ancak, içerik boş. Eğer ellerinde ürün yoksa bile her koşulda bilgi verilmesi gerekir. Pazar yerleri firmalardan hem para alıyor, hem de ceza kesiyor. On bir gün olmuş, hala ürünler gelmedi.
Firmayı aradığımda bir beyefendi çıktı, ürünlerin ne kargoya verildiğini ne de siparişin sisteme düştüğünü, açıkta kalmış gibi bir cevap verdi. Destek taleplerime 'niye cevaplandı' diye sorduğumda, 'sistemde açıkta kalmış' dedi. 'çok özür dileriz' gibi bir şeyler söyledi. Ücret iadesi talep ettim, ancak onun bile peşini bırakmazsam geleceğini sanmıyorum. Her açıdan bakıldığında durum facia, böyle bir firmaya hiç yakışmadı.

Berat
Berat

Aynı durum bende de mevcut ürünleri 1 haftadır kargolamadılar. WhatsApp destekten ne zaman sorsam bugün verilir denilip kestirilip atılıyor, ama yine kargolanmıyor. Ürünler gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama konu ürün tutar iadesine gelirde ürünleri alırken kullandığım 1400 TL kredi kartı puanım yanarsa bende onları yakarım

Ferhat
25 Haziran 2025 16:50
Siparişim Haftalardır Paketlenmiyor Yetkiliye Ulaşamıyorum
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Monin Türkiye 2F GIDA'NIN 1 Adet Pompa Mücadelesi

İbrahim
29 Nisan 2024 13:16
Monin Türkiye 2F GIDA'NIN 1 Adet Pompa Mücadelesi
Sevket sonuçtan memnun

Sevket
07 Ocak 2025 10:37
"İletişime geçtiler hatalarının kabul ettiler ve iyi niyetli yaklaştılar başka firmalar gibi şikayet olunca müşteriyi umursamazlık yapmadılar işim acil olduğu için başka marka ürün aldım maketten onu bitirir bitirmez tekrar sipariş oluşturacağım. Teşekkürler..."