İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Monin Türkiye 2F GIDA'NIN 1 Adet Pompa Mücadelesi

Monin Türkiye 2F GIDA'NIN 1 Adet Pompa Mücadelesi
İbrahim
29 Nisan 2024 13:16

23.08.2023   de Monin Türkiye sitesinden 3 adet şurup ve 3 adet pompa sipariş olmuştu. Daha sonrasında 19.01.2024 tarihinde 3 adet daha farklı aromalı şurup ve 3 adet pompasını siparişi verdim.

1 adet pompa ilk ay sonuna doğru sertleşmeye başladı ve zor basmaya başladı. O şekilde idare etmeye çalıştım ve ara ara temizleyerek sorunu gidermeyi umdum fakat düzelmedi. Bugün (29.04.2024) tarihinde Monin Türkiye distribütörü 2F gıda ile WhatsApp hatları üzerinden irtibata geçtim ve 1 adet pompa rica ettim. Sonrasında uzunca yazıştık, 3 ayı geçtiği için gönderemiyoruz, başka siparişiniz olursa yanında gönderelim gibi cümlelerle boğuştuktan sonra teşekkür edip konuşmayı sonlandırdım.

Sağ olsunlar, ihtiyacım yokken bir şurup daha alacağım ve bana öyle gönderebilirlermiş pompayı. İyi kalite diye tercih ettiğimiz marka, 1 adet pompanın muhabbetini yaptı bana :) Ben 3 ay sonra ancak yazabildim artık iyice kullanılmaz olduktan sonra, belli ki bu ürün üretim hatası fakat alt tarafı bir pompa!

Bu arada bu yazıyı yazarken 2. Bir pompa da tutukluk yapmaya başladı.  Bu kadar müşteri memnuniyetsizliği ön planda olan firmaların aklının başına gelmesi gerekiyor. Zaten piyasadaki en pahalı şurup markalarından birisi ve insanlar kaliteyi tercih ediyor, ama satış sonrası müşteri desteğini bu derece kötü olması hoş değil. WhatsApp üzerindeki konuşmadan da anladığım kadarıyla zaten burada böyle mağduriyet belirtmemin de firmanın umurumda olacağını düşünmüyorum.

En azından diğer vatandaşlara yardımcı olur diye umuyorum. Kısacası pompalar kalitesiz ve çabuk bozuluyor, bozulmaya başlayınca irtibata geçtiğinizde de süresi geçtiği bahanesiyle bozuk pompa ile baş başa kalıyorsunuz. 2F gıda yı; mevcut müşteriyle 1 adet pompanın mücadelesini vereceğine daha müşteri memnuniyeti odaklı olmaya davet ediyorum.

Berat
Berat

Siparişimi 1 haftadır kargolamayı beceremediler. WhatsApp destek bugün çıkar deyip oyalayıp duruyor. Bugün yine kargolanmadı, yani kargolanacağı gün daha gelmedi biz daha ürünü kargoya verdiremiyoruz. Şikayetini okuyunca dikkatimi çeken; çekeceğimiz çile kargoya verdirmekle bitmiyormuş. Piyasanın en pahalı ve kaliteli ürünü diye güvenip ürün alıyoruz. İnsan bundan ne bekler bir kalite bekler iletişim bekler sonuç bekler. Sorunlar daha ürün gelmeden başladı. Ürünü kargoya vermeyen firma pompa bozulsa. Üründe tat şikayeti olsa zaten umursamaz.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
13 Kasım 2023 17:19