Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

MoneyPay Pro Mobil Ödeme Sorunu

14 Aralık 2023 14:03

Merhaba,
MoneyPay Pro kartımı Migros Sanal Market v. B. Tüm mobil uygulamalarda kullanamıyorum. Sipariş oluşturabiliyorum ama ödeme seçenekleri içinde aktif olmadığından ödemeyi yapamıyorum. Defalarca hem Migros Sanal hem de MoneyPay destek hattını aramama rağmen sorunumu çözemediler. Bugün Migros Sanal Marketten bilgisayar üzerinden sipariş verdim. Son bakiyelerimi de kullandıktan sonra şirketime kartlarımızı başka bir platforma taşımak için öneri sunacağım. Mobil satış işi yaptığımız için internet kafeye gidip sipariş verecek değiliz ekip olarak. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

14 Aralık 2023 16:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz alınmıştır. Müşteri Deneyimi Ekibi olarak en kısa sürede gerekli kontrolleri gerçekleştirip, tarafınıza geri dönüş sağlayacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

15 Aralık 2023 11:48

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz incelenmiş ve tarafınıza telefon ile geri dönüş sağlanarak bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

Murat sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 12:37
MoneyPay Sistemi Çok Sorunlu
Enes sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2023 16:58
"Sorunum hızlı bir şekilde çözüldü. İlgileri için özellikle Di***a hanıma çok teşekkür ederim."

Doğan
01 Temmuz 2023 12:49