Mondihome Ares Koltuk Takımı Pişmanlığı

16 Şubat 2024 16:505.883

Mondi Home Kırşehir'den aldığım Ares koltuk takımının üçlü koltuklarından ikisinden, aldığımız ilk günden beri oturup kalktıkça çok rahatsız edici sesler geliyor. Ayrıca üçlü koltuklardan birinde dikiş yerlerinde sarımtırak, kir gibi izler mevcut. Mağazadan gelip incelediler ve kendileri de şaşırdılar. Yetkili servisi yönlendireceklerini söylediler ancak gelen giden olmadı. Bunun üzerine Mondi müşteri hizmetlerini arayarak durumu oraya da belirttik. Ne gelen var ne giden. Bu nasıl bir hizmet anlayışı? Parayı sokağa atmak için almadık.

1 Destek
16 Şubat 2024 16:55 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

19 Şubat 2024 20:15

Hani nerede destek? Hiçbir geri dönüş sağlanmadı gelen misafirler şaşıp kaldılar yeni koltuktan gelen sese lekelere. Daha ne denir ki daha da Mondi Home a yaklaşmam kimseye de tavsiye de etmeyeceğim

20 Şubat 2024 08:13

Değerli Müşterimiz; Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz Firmamız yasal mevzuatlar ve firmalarımızın belirlediği şartlar doğrultusunda, mutlu marka bağımlısı müşteriler oluşturmayı, hizmet kalitesini tüketicilerine yansıtmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda sizleri her kanaldan dinlemeyi ve aldığımız geri bildirimlerle sunduğumuz deneyimi iyileştirmeyi hedefliyoruz. Şikayetiniz tarafımıza daha önce çağrı merkezi kanalımız üzerinden ulaşmış, konuyla ilgili gerekli incelemeler ilgili ekiplerimiz tarafından özenle yapılmıştır. Prosedürlerimiz ve çalışma prensiplerimiz doğrultusunda yapılan inceleme ve değerlendirmenin sonucu, çağrı merkezimiz tarafından sizinle paylaşılmıştır. İletmek istediğiniz görüşleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz. İyi günler dileriz. Mondi A.Ş Müşteri hizmetleri

20 Şubat 2024 08:13

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

4 Nisan 2024 14:49

Mondi'den Geldiler koltukların iç kısmını değiştirdiler. Sonra bilin bakalım ne oldu... Değiştirilen iki koltuktan az gıcırdayan diğer koltuk da iyice gıcırdamaya başladı. Yani işin açıkçası Mondi'ye yaklaşman efendim. Kaçın hatta görünce...

Sudenur
Sudenur
6 Ocak 2025 22:528.028

Mondi Home nil mobilya Keçiören/Ankara şubesinden aldığımız ares koltuk takımı defalarca servis gelmesine rağmen hâlâ gı...

1 Yorum

Mondi Home'dan Aldığım Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı Yarattı

Melike
Melike
4 Mart 2025 12:274.873

Mondi Home'dan aldığım Ares koltuk takımı 2 ay içinde gıcırdamaya başladı. Süngerleri zaten yumuşacık, sanki 10 yıldır o...

Koltuk Takımında Erken Sararma Ve Renk Solması: Garanti Kapsamında Çözüm Bekliyorum

Elif
21 Eylül 2025 15:545.072

Mondi Home’dan yaklaşık 1 yıl önce Ares koltuk takımı aldım. Koltuklar teslim alındığından bu yana düzenli ve özenli bir...

1 Destek5 Yorum

Tümünü Gör
Mondihome Bohamy Takım Ayak Sorunu

Mondihome BohamyTakım Ayak Sorunu

Numan
Mondihome Hüsranı

Mondihome Hüsranı

Dağhan
Mondihome Bohem Koltuk Takımı Gıcırtısı!

Mondihome BohemKoltuk Takımı Gıcırtısı!

Murat
Mondihome Büyük Pişmanlıktır

Mondihome BüyükPişmanlıktır

Yelda
Mondihome Mobilyada Ses Ve Yaylarda Aşınma

Mondihome MobilyadaSes Ve Yaylarda Aşınma

Aykut
Mondihome Baza Gıcırtı Yapıyor!

Mondihome BazaGıcırtı Yapıyor!

Öne ÇıkanKonular