13 Ağustos 2024 13:11

2022 yılında Kayseri Kumsmall AVM Mondi bayisinden still koltuk takımı aldık. Birkaç ay geçmeden kumaşlarında sünme, süngerinde çökme meydana geldi. Servis talep ettim, servis bunda hata yok, kumaşı dalga geçer gibi sorun olmadığını söyledi ve yatak olma konusu çok kötü. Koltuğu açma konusunda bel fıtığı oldum. Asla açılmıyor. Bir daha Mondi'den asla ürün almayacağım, asla ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Kanepelerim birkaç ay içinde ikinci elden alınmış hale geldi. Yeni gelin evi değil, kullanılmış eskilerin getirildiği ev gibi duruyor. Mağazadaki kanepe ayrı, gelen ayrı. Kanepe açılmıyor. Sistemi o kadar kötü, paramız çöp oldu ama Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

13 Ağustos 2024 13:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 15:43

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

Sümeyye
Sümeyye
Şikayeti Çözüldü

Çözüm buldunuz mu 2022 den ber uğraşıyorum bende

Kübra
Kübra

Hayır hiçbir çözüm bulamdik sanki 15 yıllık kanepe gibi resmen çöktü ortası kumaş desen sündü büyük pismanm bizde 2022den beri ugrasyouz ve ben söyle düşünüyorum kesinlikle defolu ürün satıldı ve asla hakkımı helal etmiyorum

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilen Koltuğun Kirli Olması Ve Sorunun Giderilmemesi

21 Eylül 2025 17:20
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 23:59
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 16:09