Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Garanti Ve İşçilik Ücreti

27 Eylül 2024 12:53

Mondial airtime
Sıfır aldığım motorun 500 km bakıma götürdüğümde yağ değişimi yapıldığı bakımların yapıldığı belirtilip fatura keserek yağ ve işçilik ücreti aldılar. Motoru 25 km kadar kullandığında yağ akıttığını gördüm ve tekrar servise götürdüm bu sefer keçe değişti denilerek 340 TL parça 500 TL işçilik talep ettiler. Ben aracın bakımdan önde yağ kaçırmadığını ve garantili olan bir araçta ücret olmayacağını belirtmem rağmen kabul etmediler. Fabrikaya yazarız fabrika kabul ederse ve parça gelirse diyerek beklememi ya da parayı ödememi seçenek olarak sundular bende bekleteceğimi belirttim. Tüketici hakem heyetinde başvuracağım. Ben habire parça ve işçilik ücreti ödeyeceksem niye sıfır alıyorum.

26 Kasım 2024 23:47

Antalya eski sanayi Mondial servisi özer usta levhalı özer usta isimli servisin bakımı sonrası motorda yağ kaçağı başladı tekrar götürdüğümde yağ keçesinin değiştiğini 500 işçilik e60 TL parça parası toplam 860 TL istediler. Bende motorun garantili olduğunu ve bu arızanın kendilerinin bakımı sonrası oluştuğunu söyledim bu parçanın garantiye girmediğini ve kendi hatalarının olmadığını iddia ettiler ısrarım sonucu fabrikaya yazacaklarını söylediler neticede fabrikan yağ keçesi harici şanzıman parçasıda istemişler sorduğumda sanzimandada arıza varmış onu da yapacağız dediler velhasıl 2 ay beni oyaladilar motor orada kaldı yasal tamir süresinin bitimine 5 gün kala sadece yağ keçesini değiştirip motoru verdiler. W sorum var hani garantiye girmiyordu niye garantiden yapıldı ikincisi şanzımandaki arıza ne oldu kendi kendine mı tamir oldu

27 Eylül 2024 18:23 (Şikayetten 5 saat sonra)
Bilal
Bilal
01 Ekim 2024 09:18

Mondial herkese verdiği standart cevabı veriyor. Aranacağım söylenmesine rağmen halen aranmadım. Ayrıca bu tür sahtekarca işlem yapan yetkili servislerle ilgili bir yaptırımı yok. Sözü geçen servisle ilgili internette yaptığım araştırmalarda bir çok olumsuz yoruma rastladım. Bir beyaz eşya aldığımızda garanti kapsamında işçilik ve parça parası ödemiyoruz.

Musa sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 11:17
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Motosikletle Yaşadığım Sorunlar

13 Kasım 2024 18:58

27 Temmuz 2023 16:24
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mondial ATV İle Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Kötü Servis Deneyimi

18 Ağustos 2024 19:22