Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mondial ATV İle Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Kötü Servis Deneyimi

Mondial ATV İle Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Kötü Servis Deneyimi
18 Ağustos 2024 19:22

Mondial venture Atv aldım. Daha 80 km de iken fabrikada motoruna yağ konulmadığından kilitledi. Serviste 3ay gibi bir dönem kaldıktan sonra parçalar fabrikadan yollandı. Benim beklentim askıda sandık motor değişir olmasıydı ama olmadı. Servis motora koyduğu yağın parasını da benden alındı. 200km ye geldiğinde kavrama tarafı dağıldı. Tekrar servise götürdüm bakımı yapıldı. Parça değiştirildi denildi ama yan sanayii parça takıldığını öğrendim. Atv hızı düştü kuvveti azaldı. 500 km bakımında Atv sadece yağ değiştirdiler. Balata bakımı ve diğer bakımlar yapılmadı. Motorum 900km de yani bugün tekrar yolda kalarak pazar günümü rezil etmiştir. Müşteri hizmetleri aradığımda çalışanlar çok lakayı konuşuyorlar. Böyle bir şey olmayacağını şikayet edeceğimi söylediğimde her yola baş kurabileceği mi söylediler. Servis ustasının Mondial malzeme müdürünü aradığını ama müdürün tel açmadığını söylüyor. Aldığım ürün en baştan bu yana hep sorun yaşadım ve mağdur edildim. Her servise girdiğinde kayıt alındığından hepsi sistemde buluna bilinir.

19 Ağustos 2024 08:00 (Şikayetten 12 saat sonra)
19 Ağustos 2024 08:06

Defalarca çağrı merkezini aradım bir oradaki müşteri temsilcisi arkadaşlar pek bizi temsil etmiyor ki bana dönüş yapılacak olması da yalan çünkü attığım maillere ya da çağrı merkezinde geri dönüş yapılacak denmesine karşı hiçbir karşılık görmedim.

21 Ağustos 2024 08:26

Hayatımda Mondial Motor kadar kötü bir firma görmedim müşteri temsilcisi adına konulan kişiler in konuşma hitap çok kötü çözüm diye bir şey yok bağlıyorum deyip dalga geçer gibi yüzüne kapatıyorlar ben yandım pişmanım

19 Mayıs 2025 11:05
Arseven sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Atv'nin Bitmeyen Sorunları ve Müşteri Hizmetleri Çilesi

03 Nisan 2025 20:44
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 12:45
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor

23 Ekim 2025 19:41
Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-4.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-2.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 16:01