Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Motosikletle Yaşadığım Sorunlar

13 Kasım 2024 18:58

30-09-2024 tarihinde Ankara Mondial bayisinden Drift L 125 CBS satın aldım. Alırken bayide vites geçişinde sıkıntı olduğu için diğer bir motorun vites pedalı sökülerek motoruma takıldı.
Daha sonrasında vites geçişlerimde sıkıntılar oldu (vites geçmemesi, vites atarken rahatsız edecek düzeyde sesler vs.)
25-10-2024 tarihinde 500 km bakımı için Mondial yetkili servisine gittim ve bana motorumun yağ yaktığını, silindir çizdiğini ve bir sonraki yağ değişiminde tekrar yağ yakarsa motorun ineceğini söylediler.
Ertesi gün arıza lambası yandı, tekrar yetkili servise gittim ve bana gaz kelebeğinde arıza olduğunu, motorumu servise bırakmam gerektiğini söylediler.
17 gündür parça bekliyorum. Servise ne zaman gelecek dediğimde fabrikaya sormamı söylüyorlar. Fabrikayı aradığımda stok yok, yurt dışından tedarik onaylandı, bekliyoruz diyorlar.
Bayiye soruyorum, 'Biz müdürlerimizle konuşup size gün içinde haber vereceğiz' dediler, 1 hafta oldu. Arayan soran yok.
Ben günlük 20-25 km işe gidip gelen bir insanım. Hem işimi olumsuz etkilediniz hem motordan soğuttunuz.
Ben sıfır motor alıp 45 gün parça beklemek zorunda mıyım?

14 Kasım 2024 09:07 (Şikayetten 14 saat sonra)
Buğra
Buğra
14 Kasım 2024 15:01

Merhaba sayın Mondial cevabınız için çok teşekkür ederim irtibata geçmenizi sabırla bekliyorum.

Bozkurt
Bozkurt

Aynı motordan bende de var 2024 model Servis di müşteri hizmetleriydi hikaye sattıkları motorun malın arkasında durmuyorlar 8bin km bakımına kadar servise götürdüm boş yere servisleri para kazanmak için her şeye kullanıcı hatası deyip geçiştiriyorlar son 1 aydır beni de bıktırdılar motordan sıfır aldığım motoru 15 20bin aşağısına ilana koymak zorunda kaldım yetkili servislere güvenme ve motorunu teslim etmemeni tavsiye ederim hele ki Altındağ yiba çarşısı arkasında bulunan tayfun motor yetkili servisi aman deyim önünden bile geçme

08 Eylül 2023 11:38
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 13:03

Mondial 125 Drift L Arıza Sorunu Ve Parça Bekleme