Mondial 125 Strada Hararet Sorunu

10 Eylül 2024 17:098.389

15 Şubat 2024 tarihinde Mondial 125 Strada marka motosiklet aldım. Motor 2.000 km ye geldiğinde hararet ışığı yakmaya başladı. Motosikleti 22 Ağustos 2024 tarihinde yetkili servise götürdüm ve bununla ilgili servis kaydı açtılar ve fabrikadan parça siparişinde bulundular. 20 gün geçmesine rağmen hala daha arayan olmadığı için yetkili servisi aradım ve parça beklediklerini, fabrikanın halen daha parça göndermediğini söylediler. Bu sefer fabrikayı aradım ve yurt dışı tedariğinde olduğunu 45 gün süresi olduğunu söyledir. Yani motosiklet neredeyse 2 ay serviste yatacak. Şimdi sorum şu? Mondial 125 strada modelinde bu kronik sorun varken neden elinde fazladan bu parçadan bulundurmaz. Daha 6 aylık bir motosikleti neden serviste 2 ay yatırayım. Ben buna bu parayı serviste yatsın diye mi verdim?

11 Eylül 2024 08:10 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde FyjH_7vpX numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

12 Eylül 2024 08:43

2 gün geçmesine rağmen hala ne arayan var ne soran ama azami tamir süresi dolunca mahkemede artık birini gönderirler.

17 Eylül 2024 11:52

Bir hafta geçmesine rağmen hala arayan soran yok

23 Eylül 2024 09:26

13 gün geçmesine rağmen hâlâ arayan soran yok

7 Haziran 2025 19:35

Aynısı bende de var pcx motorla deyiştirecem

7 Haziran 2025 19:34

Usta Allah belasinş versin

2 Ekim 2024 11:43

Benim bir arkadaşım da aynı şekilde mağdur oldu sıfır motor arıza verdi garanti de aylarca bekletti, mağdur ettiler bir çözüm bulunsun

2 Ekim 2024 11:21

Mondial mi Allah korusun! Parası ile rezil olmak isteyen varsa Mondial tam yeri. Üretilen bir ürünün yedek parçası yok olumlu bir geri dönüş yok! Alanın nereden aldım satanın şükür dediği bir Markadan bahsediyoruz. Kardeş Allah kolaylık versin inşallah bu süreci hukuki olarak halledersin.

Didim Şenol Motor Mondial Servis Pişmanlıktır.

12 Ağustos 2024 09:438.724

Merhabalar, 13.11.2023 Tarihinde Didim şenol motorlu araçlar ticaret limited şirketi 'firmasından almış olduğum Mondia...

Tümünü Gör
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L125 Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo250 CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun

Mondial Nevada250 Kronik Sorun

Mondial Fuzion 125i Bitmeyen Sorunları

Mondial Fuzion125i Bitmeyen Sorunları

Serkan
Mondial Fuzion 125 Gaz Takılı Kalıyor!

Mondial Fuzion125 Gaz Takılı Kalıyor!

Okan

Öne ÇıkanKonular