Mirsat sonuçtan hiç memnun değil

Mondial 125 Strada Hararet Sorunu

10 Eylül 2024 17:09

15 Şubat 2024 tarihinde Mondial 125 Strada marka motosiklet aldım. Motor 2.000 km ye geldiğinde hararet ışığı yakmaya başladı. Motosikleti 22 Ağustos 2024 tarihinde yetkili servise götürdüm ve bununla ilgili servis kaydı açtılar ve fabrikadan parça siparişinde bulundular. 20 gün geçmesine rağmen hala daha arayan olmadığı için yetkili servisi aradım ve parça beklediklerini, fabrikanın halen daha parça göndermediğini söylediler. Bu sefer fabrikayı aradım ve yurt dışı tedariğinde olduğunu 45 gün süresi olduğunu söyledir. Yani motosiklet neredeyse 2 ay serviste yatacak. Şimdi sorum şu? Mondial 125 strada modelinde bu kronik sorun varken neden elinde fazladan bu parçadan bulundurmaz. Daha 6 aylık bir motosikleti neden serviste 2 ay yatırayım. Ben buna bu parayı serviste yatsın diye mi verdim?

11 Eylül 2024 08:10 (Şikayetten 15 saat sonra)
12 Eylül 2024 08:43

2 gün geçmesine rağmen hala ne arayan var ne soran ama azami tamir süresi dolunca mahkemede artık birini gönderirler.

17 Eylül 2024 11:52

Bir hafta geçmesine rağmen hala arayan soran yok

23 Eylül 2024 09:26

13 gün geçmesine rağmen hâlâ arayan soran yok

Aynısı bende de var pcx motorla deyiştirecem

Usta Allah belasinş versin

Muhterem
Muhterem

Benim bir arkadaşım da aynı şekilde mağdur oldu sıfır motor arıza verdi garanti de aylarca bekletti, mağdur ettiler bir çözüm bulunsun

Y. Emre
Y. Emre

Mondial mi Allah korusun! Parası ile rezil olmak isteyen varsa Mondial tam yeri. Üretilen bir ürünün yedek parçası yok olumlu bir geri dönüş yok! Alanın nereden aldım satanın şükür dediği bir Markadan bahsediyoruz. Kardeş Allah kolaylık versin inşallah bu süreci hukuki olarak halledersin.

Mondial Strada Hararet Sorunu

20 Mart 2024 11:25
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Didim Şenol Motor Mondial Servis Pişmanlıktır.

12 Ağustos 2024 09:43
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2025 13:11