Mustafa sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2024 20:46

Molfix'in yeşil paketlerinden kullandık. Bebeğimiz 20 aydır hiçbir sorun yaşamadı. 101'den Molfix'in Premium paketini gördük memnun kaldığımız için daha kaliteli bir opsiyonu da değerlendirmek istedik. 66 adet olan bu bezden elimizde birkaç tane kaldı fakat bu bez Premium olmasına rağmen tamamen hüsran. Eşim bana bu paketten hiç memnun kalmadığını hep sızdırdığını söyledi. Molfix güzel fakat Premium paketi alınacak bir bez değil.

03 Eylül 2024 12:44 (Şikayetten 15 saat sonra)
03 Eylül 2024 13:00

Feyza sonuçtan çok memnun

Feyza
05 Ekim 2023 10:26
"İlginiz için teşekkür ederim. Ürünlerin yeni nesil ürün olduğu bildirildi. Durumun Araştırılacağını ilettiler. Eskisinden çok memnun kaldığım ve bu ürünle ilgili tekrar aynı sorunu yasamamak için marka değişikliğine gideceğimi üzülerek bildirmek. İsterim"

Gülhan
01 Aralık 2023 10:49
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf

"Teşekkürler"
Sumrusenem sonuçtan çok memnun

Sumrusenem
18 Ağustos 2025 13:18
"Herhangi bir işlem yapılmadı ancak ilginiz için teşekkürler. Firma tarafından arandım. Ürüne sadece yazı ekledik başka bir değişiklik yapmadık denildi. Boyutunu ise açıp kontrol ettik herhangi bir fark yoktu. Paketleme sırasında deforme olmuş olabilir diye yorumladık. Kullanıp gözlemleyeceğim. Mavi paketli bezler gibi taşırırsa tekrar iletişime geçeceğiz"