Şerife
17 Ekim 2024 09:46

15 aylık oğlumda bir süredir çiş sızdırma sorunu yaşıyorum. Molfix cırtlı 5 numara bebek bezini kullanıyorum. Yüz üstü yatıyor, sağa sola yatıyor. Bu yüzden çişi sürekli karın bölgesinden dışarı sızdırıyor ve ben artık her gece ya da her sabah çocuğumun üstünü tamamen değiştirip soyup değiştirmekten yoruldum. Gece olduğunda mecburum çünkü ıslak uyuyacak ve bu sefer çocuğun uykusu bölünüyor. Bu arada oğlum gece beslenmesi yapmıyor. Dediler ki külot bez kullan, dün onu da aldım. Bezin arkası dolmuyor arkadaşlar, önü çok fazla çiş yapmamasına rağmen taşırıyor ve cidden sıkıldım artık. Buna ne olur bir çözüm üretin. Artık düzgün bağlıyorum ama ne cırtlıda ne külot bezde bir sonuç alamadım. Her gece aynı vaziyet. Yaz olsa tamam ama kış geldi. Artık zaten havalar serin, bir de çiş yapınca çocuk hastalanacak böyle.

profile profile profile
17 Ekim 2024 15:29 (Şikayetten 5 saat sonra)

Damla

Aynı sorun biizde de var ikiz bebeklerim hem kızımda hem oğlum da her sabah ve gece üst değiştiriyoruz vallahi bıktım ıslak mendiline kadar doğduklarından beri kullanıyorum

İrem

Aynı sorun bizde de var her gece üst baş yatak değiştiriyorum yüzü koyun uyuyor ne türlü bağlarsam bağlayayım çocuk hep ıslak

Meryem sonuçtan memnun

Meryem
21 Kasım 2024 23:30
"Problem henüz tam olarak çözülemedi. Çok hızlı bir şekilde iletişime geçildi. Elimdeki mevcut Paketler istendi ve inceleme yapılacağı söylendi. Süreç sonunda karar vereceğim elbette markayla devam edip etmeyeceğime. Ancak ilgi-alaka ve hızlı geri dönüş için teşekkürler. Umarım hallolur"

06 Şubat 20:55
Yaren sonuçtan memnun