Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Birsen
23 Ağustos 2023 01:40

BİM'den aldığım Molfix bez bambaşka çıktı. İncecik ıslaklık göstergesi yok sızma yapıyor. Pişik yaptı. İçi beyaz saçma bir bez. En ucuz bezden bile daha kötüdür. Ucuz satacaksınız diye içeriğini değiştiriyorsanız insanları bilgilendirmeniz lazımdı. Farklı bir paket ile satışa sunulabilirdi mesela. Bebeğim iki yaşında uzun zamandır farklı marketlerden mağazalardan Molfix Bebek bezi alıyorum. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Ürünün sahte olduğunu bile düşündüm. Normal bez ile asla alakası olmayan bir bez ile karşılaştım. Ayrıca indirimli olması sebebi ile iki koca paket almam dışında sorun yok. Verdiğim paraya yazık olmasını geçtim bezlerin çöp olması da cabası. Yapılan durum tüketiciyi kandır mak tan başka bir şey değildir. Görsellere orijinal bez ile yan yana olarak da ekliyorum ki aradaki farkı görün.

23 Ağustos 2023 13:55 (Şikayetten 12 saat sonra)

Gamze

Merhaba ne den farklıymış bende aldım evet eskisinden farklı kotu neden böyleymiş nasıl anlicaz eski paketleri

Aycan

Merhabalar bizde BİM'den 2 paket bez aldık gördüğümde dedim herhalde daha kaliteli bir bez ama kullanınca o kadar kötü ki çocuğumda pişik yaptı sürekli tuvaleti kıyafetlerine geçti tamamen hayal kırıklığı. Kaç yıldır Molfix kullanıyorum çok şaşırdım böyle olmasına bir daha tercih eder miyim bilmiyorum.

Özgenur
03 Ağustos 2023 09:51
Medya sonuçtan hiç memnun değil

Medya
04 Eylül 2023 13:33