Trodons sonuçtan hiç memnun değil

Trodons
04 Ocak 2024 13:04

Modanisa paramı vermiyor! Son ödeme yapılan günün üzerinden 8 ay geçti. Her seferinde attığımız mesajlara 'en yakın ödeme gününde ödemeniz yapılacaktır' diyorlar. Bazen hiç cevap vermiyorlar. Böyle bir durum kabul edilemez. İçerideki paramı vermedikleri gibi, sistemlerini kullanmadığım halde saçma sapan giderler göstererek içerideki paramı gün geçtikçe azaltıyorlar. Ve 8 ay geçmesine rağmen hala ödeme yapmıyorlar! Satılan ürünlerimi 1-1,5 ay sonra iade aldılar.

Onlara bunun nasıl olduğunu sorduğumda, yurt dışı iadelerinin 3-6 ay sonra dahi geri verilebileceğini söylüyorlar. Tüm bu haksızlıklara rağmen 1.809 TL gibi küçük bir miktarı bile içeride azaltıp hakları yemeye devam ediyorlar. Tesettür giyim satmakla iyi insan olunmuyor. Hak yememeyi öğrenmeleri gerekiyor. Ben 1.809 TL'nin peşinde değilim artık.

Haksız elde edilen kazancın mağduriyetine üzülüyorum. Onlar için küçük bir miktar olabilir, ancak ben aile geçindiriyorum ve kimsenin hakkına girmeksizin mücadele ediyorum. Aylardır ödenmeyen o 1.809 TL'de babamın ilaçları, kardeşimin okul masrafları, eşimin ev alışverişi gibi benim için önemli olan şeyler var. Bu haksızlık karşısında susan herkesin vicdanıyla baş başa kalacağına inanıyorum.

profile profile

Zülfü
Zülfü

Maalesef aynı mağduriyeti yaşıyorum Armine marka aldığım elbisenin kemeri eksik geldi ilk etapta tedarik edilecek diye 1 hafta beklettiler daha sonra aynı elbiseden olmasına rağmen tedarik edilemiyor iade edin dendi iadeye gönderdim 1 ayı geçti neredeyse her gün konuşuyorum müşteri hizmetlerinden konuşmadığım kalmadı en kısa zamanda yatırılacak diyorlar maalesef yalan oyalıyorlar insanları

Sündüz sonuçtan çok memnun

Sündüz
11 Ağustos 2023 09:38
"Sorun çözüldü, teşekkürler."
Modanisa Eksik Ödeme Yapıyor.

Mücahid
05 Mart 2024 16:37