11 Ekim 2024 23:56

1500 TL parayı gönderdim. Aradılar sipariş kodunda hata var tekrar güncelleme yapacağız. Sistemde gözükmüyor dediler. Benden mobil uygulamaya girip hesap dokümanlarımı istediler. Bize para göndermeden önceki hesabınızdaki parayı söyler misiniz dediler. Bende söylemedim. Söylemeyince abla yanıltıldın deyip kapat telefonu her yerden engelleyeceğim seni diye gülerek kapattılar.
Moda Erva Instagram'dan sipariş vermiştim.

profile profile

Yorumlar (5)

Zehra
Zehra

Aynı durumu bende yaşadım ve suç duyurusunda bulundum inşallah tez vakitte yakalanırlar. Benim anlamadığım şey bu yorumlarına bakıyorum sitenin, bazı insanlar şöyle yazmış ürün elimize ulaştı çok güzel falan da filan bakıyorum profillerine sahte hesapta değiller nasıl oluyor anlamadım.

Ayfer

Zehra hanım suç duyurunuzu nereden yaptığınız sonuçlandı mi galiba bende yapacağım

Ayfer

Bazı butikler dende şikayet var birkaç şikayet giderilmiş bu Moda erva sayfası hiçbir şekilde iletişime geçmemiş istedikleri gibi at koşturuyorlar bir de telefonu açtıklarında buyurun Moda erva diyorlar ya bunlar gerçekten dalga geçer gibi bunlar ceza alsın biri bunlara dur desin

Ayşenur

Aynısını yaşadım parayı yiyemesinler inşallah iki dünya da da ellerim yakalarında

Amin bende mağdur oldum1500

04 Kasım 2024 15:25