Seval sonuçtan hiç memnun değil

Miu Miu Zorlu Center Müşteriyi Tersliyor

Seval
26 Nisan 2024 14:17

25 Nisan akşamı Zorlu Miu Miu dan bir gözlük aldım. Mağaza kapanmasına 10 dakika kala. Satış temsilcisi C**** Hanım beğendiğim ürünü paketlemiş kasaya getirdi. Ürünü görebilir miyim dedim açtırdım ve gözlük defoluydu yenisini istedim. Depodan getirdiler bebeğim de durmadığı için temiz görünen gözlüğü aldım eve gidip detaylı baktığımda da camı sallanıyordu o da defoluydu. Ertesi sabah öğlen olmadan mağazaya tekrar gittiğimde C**** hanım'ın yardıma kapalı tavırları, ters davranması ve iletişime yardıma kapalı olması beni son derece üzdü. Kendilerinin bile şirket politikalarını bilmediği bir konuda müşteriye son derece kaba davranması hiç hoş olmadı. Arabada bebeğim var beni strese soktular tekrar arabaya döndüm eşim gitti. Mağaza müdürü C**** bey yardımcı oldu bize madem yardımcı olunacak neden insanları uğraştırıyorlar? Tüketici mahkemesine bu konuyu taşımaktan C**** bey bizi son anda kurtardı ve ürünü iade aldı paramızın hesabımıza yatması gereken süreci bekliyoruz. O mağazadan asla ürün almam yakınlarıma da çevreme de bu durumu anlatacağım. C**** Hanım insanları tersleme yetkisini nereden alıyor bunu size sorarım?

Zorlu Miu Miu Mağazasında İlgisiz Hizmet Ve Çifte Standart

Berke
30 Mayıs 2024 11:56
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Miu Miu Gözlükteki Kusur ve Garanti Sorunu

04 Ekim 2024 10:14

Kübra
26 Mayıs 2024 18:39

Miu Miu   Ne Ürün Var Ne Bilgilendirme!

09 Eylül 13:44
miu-miu-ne-urun-var-ne-bilgilendirme-3.jpg
miu-miu-ne-urun-var-ne-bilgilendirme-2.jpg
miu-miu-ne-urun-var-ne-bilgilendirme-1.jpg
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Aqua Florya Beymen Saygısızca Yaklaştı

Duygu