Missha Güneş Kremi Soyuluyor

Missha Ton Eşitleyici Aydınlatıcı Güneş Kremi pembesini Trendyol üzerinden satın aldım. Ne zaman kullansam cildimde silgi gibi soyulmaya başladı. Daha sonra nemlendiriciden sonra kullanmaya başladım yine silgi gibi soyulmaya başladı. Cildimdeki sivilcelerin üstünde de soyulma yaptı iyi durmuyor cildimde

24 Nisan 2024 12:43 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli müşterimiz tarafınıza destek olabilmek adına 4449089 dönüş sağlamanızı rica ederiz.

New Well Güneş Kremi Soyulması

Şevval
Şevval
New Well
6 Mayıs 2024 00:316.081

"İletişime geçen banu hanımın nazik ve ilgili bir yaklaşımı beni çok mutlu etti ve kendilerinin şikayetime karşı ilgili ve sorun çözücü olmaları beni çok memnun etti banu hanıma çok teşekkür ederim"

The Purest Solutions The Purest Güneş Kremi

Sibel
6 Eylül 2023 12:205.775

Bu markanın güneş kremini Trendyol'dan aldım kullandım ilk etapta güzel gibiydi sonra yüzümde sivilce yaptı. Normalde yü...

Missha Ton Eşitleyici Güneş Kremi Yüzümde Aşırı Sivilce Yaptı

Gizem
2 Haziran 2025 22:063.921

Missha ton eşitleyici güneş kremini çok fazla kullanıcısı ve olumlu yorum olduğu için 2 adet kendime 1 adet anneme aldım...

Missha Layering Fit Fondöten Bozuk!

Missha LayeringFit Fondöten Bozuk!

Hazal
Missha Pompası Bozuk Krem