13 Temmuz 2024 23:34

22:20 civarında Altunizade Gökdeniz Sitesi önünden Üsküdar minibüsüne bindim. Şoför Atıfbey Sokak otobüs durağında beni ve benden başka iki genç yolcuyu paramızı vererek minibüsten indirdi. Arkadan gelen araca binmemizi söyledi. Durakta 10 dakika kadar bekledik. Sonra 34 m 6200 plakalı minibüs geldi ve durdu. Kapıya yöneldik, kapıyı ve ışıkları kapattı. Biz geri durağa doğru yöneldik, bu sefer kapıyı ve ışıkları açtı. Ben ve iki diğer genç yolcu minibüse bindik ve para uzattık. Şoför lise mi yoksa üniversite mi olduğumuzu sordu. Ben de öğrenci olmadığımı söyledim. Diğer gençler liseli olduklarını söyledi. Şoför, o zaman minibüsten inmemizi istedi. Ben de "5 lira fazla alacağım diye bizi minibüsten indiriyor musunuz? Yaptığınız çok ayıp, " diyerek minibüsten indim. Sonra şoför dışarı geldi ve bana "köpek" diye iki kez bağırdı. Ben de kötü sözün sahibine ait olduğunu söyledim. Şoför, "kulağında da küpe var, *bne pezevenksin sen" diyerek üstüme yürüdü. Sonra birkaç kişi gelip araya girdi. Sonrasında şoföre yaptığının yanlış olduğunu söylediler. Şoför diğer yolcuları alarak devam etti.

Bu plakaya ait minibüs ve şoförü hakkında gerekli işlemin yapılmasını ve yapılan işlemin tarafıma bildirilmesini talep ediyorum.

Saygılarımla

Fatih
Fatih

Ya yalan söylemeyin bari ben minibüsün içindeydim adam gayet kibar bir dille lise mi üniversite mi diye sordu ki bu normal bir şey bunu söyleyince de siz bir anda nedense sinirlenip şoföre hakaret etmeye başladınız ayrıca şoför sizi indirmedi siz inmek istediğinizi söylediniz ayrıca şoför size hakaret etmedi bir de kalkıp şoföre yalan yanlış şikayet ediyorsunuz gerçekten çok ayıp ki ben sürekli bu hattın minibüslerini kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı da yaşamadım şoförleri gerçekten çok düzgün lütfen yalan yanlış şikayette bulunup insanların ekmeğiyle oynamayın

22 Aralık 2023 02:20