İstanbul Minibüsçüler Odası Öğrenci Kimlik Kartının Kabul Edilmemesi Ve Tam Ücret Alınması!

Elanur
21 Ağustos 02:11

Ben bir öğrenciyim. 13 Ağustos, saat 15.30-16.00 sularında Esenyurt-Balıkyolu köprüsünün oradan Torium AVM'ye giden 34 m **** plakalı bir minibüse bindim. Öğrenci tarifesinin ücretiyle birlikte okulumun bana vermiş olduğu ve diğer minibüslerde de hiçbir problem olmadan kullandığım öğrenci kimlik kartımı da gösterdim. Fakat minibüsün şoförü kartımı kabul etmedi, bir de üstüne kartımın geçersiz olduğunu ve örnek öğrenci kartlarına uymadığını söyledi. Ayrıca benden tam ücret tarifesi aldı. 10. Sınıf öğrencisiyim ve bu kart bana lise hayatım boyunca kullanabilmem için okulum tarafından verildi. Örnek öğrenci kartlarından hiçbir farkı yok. Yine de tam tarifede gittim. Bir de Esenyurt-Balıkyolu'na dönebilmek için tekrar otobüs beklediğim sırada adam utanmadan önümde durdu binmem için. Herkes işini hakkıyla yapmalı. Umarım şikayetim dikkate alınır çünkü birkaç gün sonra okullar açılacak ve eminim böyle şoförler artarak öğrencileri mağdur edecektir. Gereği yapılsın istiyorum.

İstanbul Minibüsçüler Odası Minibüs Şoförünün Saygısız Davranışı!

Özge
15 Ağustos 08:29

İstanbul Minibüsçüler Odası Minibüs Şoförünün Bencilliği

Gözde
12 Şubat 09:17

İstanbul Minibüsçüler Odası Öğrenci Tarifesi Mesafeye Göre Değişmez!

Birgül
22 Kasım 2023 22:55