Semra sonuçtan hiç memnun değil

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Hastane Personelinin Hasta İletişimi Şikayeti

23 Ocak 2024 09:46

22 Ocak Pazartesi günü çocuğumun tahlil sonucu için kayıt açtırdım ve B***** Ç**** G****'i beklemeye başladım. B***** Hanım'ın görevinde aynı zamanda o gün içinde acil sorumlusu olduğunu öğrendim. Kendisi olmadığı için yardımcısından bilgi almak istedim, ancak sorumu dinlemeden keyfi telefon görüşmesi bozulmasın diye beni tersledi ve kapıyı kapatmamı söyledi. Üç defa girip bilgi almaya çalıştım, ancak hiçbirinde cevap vermedi. Evde çocuklarım bekliyor, alt tarafı kısacık bir soruma 'bekleyin' ya da 'yarın gelin' diyebilirdi. Üstelik arkamdan saygısızca seslendi. Bugün yaşananları B***** Hanım'a anlatmaya çalıştım ama yardımcısı olayların gerçekliğini saklayıp yanlış bilgileri doktoruna anlatmış, bu sebepten olsa gerek yardımcısına laf ettirmedi. Belli ki ortak bir savunma hazırlanmış, şikayet ettiğim için doktor da beni tersledi. Bu durum ön yargı ve yargısız infaza girer. Şunu açıkça belirtmek isterim; insanlık önceliğimdir ve eğer insan olunamıyorsa sahip olunan diploma benim için önem taşımaz. Önerim, N***** B**** Hanımefendi doktoru ve yardımcısı M******* M**** K**** doktoru biraz izleyin. Hastalarla olan iletişimlerine bakın, belki bir şeyler öğrenebilirsiniz; gerçekten harika doktorlar ve hem insanlık hem de mesleklerini layıkıyla yerine getiriyorlar. Sevgili doktorum, mecburiyetten başka bir doktoru tercih ettim ama başıma gelenlerden dolayı üzgünüm.

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 2025 13:54

15 Mart 2024 15:10
Bahçelievler Devlet Hastanesi Doktor Randevusu Ve İletişim Sorunları

Acil Serviste Doktorun Olumsuz Ve Saygısız Davranışı

05 Haziran 2025 01:37
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Numune Hastanesi Hastane Personel Yakınlarına Gösterilen Tolerans Üzerine Şikayet

08 Ocak 2024 12:59