Milli Savunma Bakanlığı Tecil Ertelenmesi Hk

03 Haziran 2024 00:56

Askerliğim ağustos ayındaydı. Askerlik durum belgemde 22.08.2024 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yok yazısı yazıyordu. Bugün baktığımda 14.11.2024 tarihi yazıyordu. Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar. Askerliğimi ağustosta yapmak istiyorum. Bana SMS'de gelen mesajda ağustos ayına sevke tabisiniz diyordu.

Yorumlar (8)

Eren

Mayıs ayında tecilimi bozdurdum ve bugün bir SMS geldi. Erteleme süreniz bitmiştir Ağustos ayında sevke tabisiniz diye. Yedek subaylık için başvuru yapmıştım, diğer arkadaşlarım ise Şubat ayında yedek subay olarak gitmişlerdi ve onlara bu SMS gelmemiş. Bu gelen SMS'ten sınıflandırma konusunda bir şey çıkartmalı mıyım acaba? Bilenler cevaplayabilir mi?

Enes
Enes

Sorunuza cevap buldunuz mu aynı mesaj bugün banada geldi sadece erlere mi gönderiliyor acaba yedek astsubaylık başvurusu da yapmıştım

Eren

Yedek subay olarak mı başvurmuştunuz?

Aslı
Aslı

Değiştimi halen kasım ayımı gösteeiyor

Erhan
Erhan

Hocam yazdığın sorunun birebir aynısı bana da oldu bugün fark ettim. 22.08.2024 e kadar askerlik ile ilişiği yok yazıyordu ve bugün 14.11.2024 yazıyor. Ancak askerlik durumunuzdan dolayı ilk sınıflandırma dönemi olan Ağustos celp ve sevk döneminde silah altına alınacaksınız yazıyor. 22.08.2024 olan tarihi neden 14 Kasıma çektiler anlayamadım.

Bartello
Bartello

Aynı sıkıntı bana da oldu. Ağustos ayı sınıflandırması Kasıma ertelendi. Sorunun bir çözümü oldu mu?

Davut
Davut

Maalesef sistem sıkıntı var askerliğim e-devlet problemler var güncelleme şart zorunlu askerlik istemiyorum zorunlu askerlik saçma profesyonel Ordu şart

Hasan
Hasan