08 Aralık 2024 00:01

Askerlik durum belgemde İlk celp olan 06.02.2025 şubat celbinde gözüküyorum fakat askerlik hizmet tercihleri bölümüne girdiğimde en altta 2. Celp olan Mayıs celbine veriyor üstelik "İlk sınıflandırma dönemi olan Mayıs 2025 celp ve sevk tarihinde silah altına alınacaksın" uyarısı veriyor. İkinci celp olmasına rağmen.
Gerekli işlemlerin yapılıp bilgilerin verilmesini arz ederim.

Yorumlar (8)

Sezgin
Sezgin

Aynı sorun bende de var celp dönemi haziran gösteriyor celp işlemlerini yaptım sevk belgemde çıktı bu ayın 14 teslim tarihi yazıyor alt tarafı indiğimde kasım celbi gösteriyor sınıflandırma bekliyor diyor az önce tekrar baktığımda sevk başvurusuna girmeye çalıştığımda sistem hastası verdi anladım ben hiçbir şey

Burak
Burak
Şikayeti Çözüldü

Hocam merhabalar bende şu an aynı durumdayım. Mayıs 2025 yazıyor ama tercih kısmında ağustos 2025 de gideceksiniz diyor. Siz gittiyseniz hangisinde gittiniz şubat mı yoksa mayıs da mı gittiniz. Cevap verirseniz sevinirim.

Şerifhan
Şerifhan

Siz de güncelleme oldu mu?

Arif
Arif

Merhabalar, aynı sorunu yaşamaktayım. Acaba sorununuz çözüldü mü? Bilgilendirebilir misiniz?

Ömer
Ömer

Evet hocam aynısı bende de var şubeyi aradım şubatta geleceksin aralığın sonunda belli olur dedi bende Mayıs gözüküyor dedim ben sistemden bakıyorum dedi

Samet
Samet

3 tane şube aradım üçü de şubatta gözükmüyorsun mayıs'sın dedi.

Emre
Emre

Evet hocam aynı sorun sanırım herkeste mevcut. Durum belgesi şubat diyor ama başvuru sayfasında mayıs celbinde silah altına alınacaksınız diyor pertemden de baktığımda şubat gösteriyor

Uyanmak
Uyanmak

Sistemde eksiklik sorunlar var çözülmesi lazım

Askerlik Celp Tarihinde Yanlışlık

16 Mart 2025 18:03