Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yusuf Tekin'in Ağır Bir Eğitim Öne Sürmesi

24 Eylül 2023 22:4510.259

Yusuf Tekin'den şikayetçiyim. Sadece ben değil diğer öğrenciler de şikayetçi. Eğitimimizi çok zorluyorlar. Fen lisesi ve meslek lisesi öğrencisini nasıl bir tutarlar sınavda bilmiyorum. Lütfen şikayetimizi göz önünde bulundurun. Bu şartlar altında öğrenciler bir şeyler öğrenemez, sadece kendilerini sınavdan geçmek için zorlarlar. Lütfen bu yeni sistem kalksın!

Yorumlar(10)

3 Kasım 2025 19:05

Ben senin YKS'yi kaldırıp yerine açık uçlu soru koymanı istediğin gün keşke olmasaydı bare biraz bekle şu an 2025'teyiz ve 9. Sınıftayım ben YKS'ye girdikten sonra değiştirin lütfen

13 Ekim 2024 20:52

Şimdi ben 9. Sınıf öğrencisiyim sınıfta kaldım şu an 10. Sınıftım bu 3 tane dersten kalan sınıfta kalıyor uygulamasını getirdiniz neye göre kime göre kimin zevki bu yani bizden ne istiyorsunuz şimdi bu kitapların her bir yerine or kodu katmışsınız or kodu katacağınıza 1 sayfa daha katıp şiiri oraya ekleyemezmiydiniz sizin bu amacınız öğrencilere telefon ve internet kullandırmaktır yani öğrenmek ve öğretmek için değil neden öğrencilerin psikolojisini düşünmüyorsunuz yani şimdi ortalama bir öğrenci diyelim 4 tane dersten kaldı bu sınıfta kalmak oluyor geçen sene 16 tane ders vardı 4 tanesinden kalırsak 12 tane ders kalır tamam bedenide çıkarırsak 11 tane ders oluyor 11 tane yani biz nasıl geçelim her gün bu okul yüzünden milyonlarca öğrenci aile sorunu yaşıyor bende bunlardan biriyim yani müfredat desek yanlış eğitim sistemi yanlış kitaplar yanlış ya ni ne yapacağımızı şaşırdık sayın bakanım lütfen artık müfredat olsun eğitim sistemi olsun buna bir düzenleme getirin değiştirin 3 dersten kalan kalmasın bakanım

13 Nisan 2024 23:55

Yusuf Tekin eğitimi çok zorluyor hiç kimse okumak istemiyor ama dahada zorluyor bu sınıfta kalma şeyi çıktığı için kimse okumak istemiyor

1 Nisan 2024 16:58

Yusuf tekinden şikayetçiyim. Bana katılanlar bence bu doğru bir görüş herkes diyor ki yusuf tekin istifa etsin Buna bende katılıyorum bana katılanlar 👇

9 Aralık 2023 10:14

Sayın Milli Eğitim Bakanı Siz bir de çocukları Okulu sevdirecek yerine okula düşman ediyorsunuz sizin Böyle bir şeye hakkınız yok Çocukları okula dost edinmesi gerekirken tam tersi düşman ediyorsunuz böyle şeyler yapmayın lütfen Ziya Selçuk yeniden gelsin

9 Aralık 2023 10:12

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sizin sınavlarla ilgili çok zorluklar çekiyoruz sizin sayenizde Çok sağ olun ama böyle yapamazsınız çocuklar çok zorlanıyor Hadi Türkçe 70 tane Üstün olsa o kabul ediyorum ama klasik sınav ne ilkokullar sınav yapmıyorum Tamam Orayı da geçtim 70 Türkçe'den 70 bile Üstün alıyoruz Tamam onu da geçtim ama klasik sınavlar diğerlerinden belli Karlar 50'den Üstün olmalı bu tam tamına gereksiz sizden şikayetçiyim Lütfen bu Şikayetin geri alınmasın hemen şikayet yerine geri Milli Eğitim Bakanı gelsin

29 Ekim 2023 21:55

Sayın Milli Eğitim bakanından şikayetçiyim yani bu depremden çıktığımız halde her şeyi azaltmalarını beklerken çocukların psikolojisini düzeltmek yerine piskolajik baskı yapıyorlar yusuf tekinin yaptığı bu şeylerin hepsi piskolajik baskıdır ve başka düzgün bir eğitim bakanı istiyoruz ya depremden çıkmışım bir de bu zorunluluk ne demek ya yok neymiş 70 almayan sınıfta kalırmış sinir üstüne sinir ya kim anlicak bu çocukları yav lise sonda tamam ama n demek orta ilk okuldan liseye kadar abi olmaz böyle bir şey ya kusura bakmasın da bu adamdan kesinlikle bakan olmaz ve tek kelime hayır hayır hayır diyorum.

26 Ekim 2023 22:04

Yusuf tekin istifa etsin sınavları zorlaştırdı ve öğrencileri köle yaptı okuldaki her şeyi artık zorlaştırdı ve ziya Selçuk geri dönmesini istiyoruz

24 Ekim 2023 23:11

Milli Eğitim Bakanlığına özel ricamdır. 8. Sınıfa giden öğrencim, müfredatın baş döndüren hızla değişen ve uygulanan kurallara bir türlü alışamadığı ve ayak uyduramadığı için. Resmen okuldan soğudu, bu durumu göz önünde bulundurarak Yaptığım bir araştırmada bir çok öğrencinin, veli ve öğretmenin bu konuda muzdarip olduklarına şahit oldum. Bunun üzerine bu hatırlatmayı yapma gereği duydum. Ümidim odur ki müfettişler tarafından okullarda bir inceleme yapılıp gereğinin yapılmasını yetkili birimlere Saygılarımla arz ederim.

17 Ekim 2023 21:32

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den şikayetçiyim 6 sınıfa giden çocuğumun şimdiden psikolojisi bozuldu her gün yeni bir şey çıkıyor etütler kaldırıldı yazılılar ortak yapılacak çocukların hayatı onun oyuncağı değil kararlı istikrarlı ve işin ehli birisi getirilsin Yusuf bey de lütfen istifa etsin yeter bir ayda kırk değişik şey duyduk

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitim Sistemi Kötü Oluyor 21. Yüzyıldayız!

28 Ekim 2023 20:387.142

3 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)  Eğitimimiz Çok Zorlanıyor!

31 Ekim 2023 22:529.070

4 Destek1 Yorum

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sınav Mağduriyeti

16 Kasım 2023 12:344.345

Eğitimimizi çok zorlaştırıyorlar. Fen lisesi ile meslek lisesi öğrencilerini aynı sınavda nasıl eşit tutabilirler, bilmi...

1 Destek

Tümünü Gör
Milli Eğitim Bakanlığı Bursluluk Sınavı 6. Sınıf 4 Puanla Kaybettim!

Milli EğitimBakanlığı Bursluluk Sınavı 6. Sınıf 4 Puanla Kaybettim!

Gamze
Milli Eğitim Bakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Milli EğitimBakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Emre
Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor

Milli EğitimBakanlığı Okulda Böceği Karıncalar Yiyor

Eymen
Milli Eğitim Bakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Milli EğitimBakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Türkan
Milli Eğitim Bakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Milli EğitimBakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Selma
Milli Eğitim Bakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Milli EğitimBakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Hakime

Öne ÇıkanKonular