Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Tek Hata Sinyal Vermeme

18 Şubat 2024 12:04

Bugün direksiyon sınavına girdim. Hiçbir hata yapmadan her şeyi yaptım. L parkımı yaptım çıkış yapıp tam sağ yapıp çıkarken sinyal verdim diye kaldım çıkmadan önce vermem gerekiyormuş. Cama yaklaşıp sinyal vermedi diye gelip camdan söylerken de sinyalim yanıyordu müfettiş var dediler indirdiler araçtan. Böyle bir saçmalık olmaz. Her hata müfettiş kullanılıyor. Müfettiş gerçekten bu kadar acımasız mı. Yani oradan çıkarken değil de çıktıktan sonraki verilen sinyal kalma nedenimi 2. Hakkımı kullanmış oldum.

24 Şubat 2024 16:33

Evet maalesef çok fazla haksızlık var milli eğitimin Bakanlığı'nın bu işe el atması gerekiyor. Gözetmenlerin kişiye göre gösterdiği tutumlar yanlış. Kuralsa herkese olsun ama 5hatayla geçeni de var bu sınavlardan hocalar bile kişiye göre davranıyor isterse bırakır isterse geçirir hesabı yapılıyor. Kesinlikle bir öğretmenin yapacağı bir iş değil. Yapıyorsa trafik yapsın emniyet yapsın bu işi. Kafalarına göre iş yapılmasına karsiyım.

Cansu
Cansu

Merhaba bende dün benzer hatadan bırakıldım. 2 kez sinyal hakkımız mı var acaba?

Didem
Didem

Sinyali hiç vermeme kırmızı hata olarak geçer ve direk kalma nedenidir. Sinyal bir hakkınız yok maalesef

Direksiyon Sınavında Haksız Muamele

14 Aralık 2024 19:21