Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sivas Sultanşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Ve Öğretmen

20 Nisan 2024 07:305.091

Merhaba, ben Sivas Sultan Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri ve müdüründen şikayetçiyim. Okulda her türlü olay yaşanıyor; bıçaklama, yaralanma, kavga gibi. Fakat kimse gereğini yapmıyor. Okulun kirlenmemesi için ne bir disiplin önlemi alınıyor ne de başka bir şey yapılıyor. Böyle bir sorumsuzluk olamaz.

20 Nisan 2024 17:35

Sivas Sultanşehir mesleki ve teknik Anadolu lisesi berbat bir yer okulda her türlü olay oluyor bıçaklanma darp gibi aynısı ben çocuğumunda basına geldi öğretmenleri ve müdür (s** d**) hiçbir şey yapamam ben diyor okulun ismi kirlenmesin okul kötü bilinmesin diye konu kapatılıyor rica ediyorum bu insanları müdür diye koymayın gereğinin yapılmasını istiyorum.

22 Nisan 2024 11:54

Asılsız şikayetlerle bir yere ulaşmak ve çözüm üretmek mümkün değildir. Her türlü olumsuzluğun çözümü mevzuatta mevcut olup gereği yapılmak durumundadır.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Anadolu Lisesinde Yaşanan Eğitim Ve İdare Sorunları

27 Aralık 2023 08:235.918

Sivas'ta bulunan H*** M***** S****** Anadolu Lisesi'nden şikayetçiyim. 11-c sınıfı öğrencisiyim ve ciddi anlamda sorunla...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şiddet Uygulayan Müdür

12 Haziran 2024 20:361.227

Öncelikle merhaba, Ben Sivas /Yıldızeli Direkli ortaokulunun bir öğrencisiyim. Müdürümüzün diğer öğrencilere yaptığı şi...

Milli Eğitim Bakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Milli EğitimBakanlığı Mart Ara Tatil Seminer

Selma
Milli Eğitim Bakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Milli EğitimBakanlığı 2026 Mart Seminer Sistem Sorunu!

Hakime
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Mart Ayı Seminer Konusu

Milli EğitimBakanlığı Öğretmen Mart Ayı Seminer Konusu

Sibel
Milli Eğitim Bakanlığı Ödev Şikayeti!

Milli EğitimBakanlığı Ödev Şikayeti!

Duru

Öne ÇıkanKonular