Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğrenciye Şiddet (boğazının Sıkılıp Sertçe Şişe Fırlatılması)

28 Aralık 2023 20:38

Merhabalar. Oğlum Bursa Nilüfer'de bulunan Meral Muammer Ağım Ortaokulu 7/E sınıfında okuyor. Bugün okulda yaşadığı bir olaydan bahsetti. Resim dersinde resim öğretmeni 'K***** B********' ders boyunca yasak olmasına rağmen derste sürekli telefonunu kullanıyor. Ders esnasında birisi tarafından aranıyor ve derste telefon ile konuşmak için sınıftan çıkıyor. Öğretmen sınıfta yokken çocuklar oyun oynarken resim fırçalarını deviriyorlar. Sınıfa girdiğinde 'Bunu kim yaptı?' diye sorduğunda oğlumun arkadaşı 'Ben yaptım.' diye cevap veriyor. Yerden aldığı su bidonunu çocuğa üç defa sert bir şekilde fırlatıyor ve öfkesini kontrol edemeyerek çocuğun boğazını sertçe sıkıp duvara yaslıyor ve ardından çocuğu fırlatıyor. Bu öğretmende öfke kontrolü yok. Geçen sene buna benzer bir olayı aynı öğretmenle biz de yaşadık. Müdür yardımcısının araya girmesiyle 'Aynı durumun bir daha yaşanmayacağını' söyledikleri için şikayet etmemiştik. Fakat aynı şeyler bu sene tekrar yaşanınca bu öğretmen hakkında gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Bu öğretmen yüzünden çocuklarımızın okuldan uzaklaşmasını istemiyoruz, bu öğretmen hakkında incelemenin yapılmasını rica ediyorum. Aynı maili CİMER'e de gönderdim, bu durumun bir an önce çözülmesini arz ediyorum. Öğretmen adı: K***** B********. Okul adı: Bursa Nilüfer Meral Muammer Ağım Ortaokulu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ricam, lütfen gerekeni yapmanızı arz ediyorum.

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Yönetim Yetersizliği

23 Kasım 2024 17:06

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Memnuniyetsizliği

14 Ekim 2023 12:03

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen İlk Yardım Bilmiyor.

15 Mayıs 2024 10:34

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri