Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Kırıkkale Malazgirt Abartılı Cezalar

11 Mart 2024 09:13

Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hakkında konuşmak istiyorum. Okul müdürü, öğrencilere karşı kaba davranıyor ve hakaret ediyor. Öğrencilerin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu ifade etmelerine rağmen, müdür bey tarafından kınama ve uzaklaştırma gibi cezalar uygulanıyor. Bugün (11.03.2024) gereksiz bir olaya şahit oldum. İstiklal Marşı okunmadan önce, beden eğitimi öğretmenine geç kalan öğrencilere okulun etrafında dört tur koşturması veya şınav, mekik gibi egzersizler yaptırması talimatı verildi. Bu duruma şaşırdım. Beden eğitimi öğretmeni de bu talimatı kabul etti. Ayrıca, kantinde satılan yemeklerin bazı öğrencilerde mide rahatsızlığına ve zehirlenmelere neden olduğunu gözlemledim. Öğrenciler bu durumu geçen hafta müdüre bildirmişler, ancak müdür bey kantine giderek iki gün önce ısıtılıp satılan poğaçaları 'Yiyin, bunlar sıcak.' diyerek öğrencilere sunmuş. Poğaçalar pazartesi günü teslim ediliyorsa, çarşamba gününe kadar satışta kalmamalıdır. Lütfen bu konuda gerekeni yapın.

Aysel
Aysel

İlk okullarda çocuklar karne istiyor gelişim rapor istemiyoruz çoğu aileler istemiyor lütfen buna düzen getirilmesini istiyoruz çocuğum karne istiyor oda sevinçle okuyup anlamak istiyor ablasında karne görüyor ağlıyor bende karne istiyorum diyor

09 Şubat 2024 11:48
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müdürden Şikayetçiyim