Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet Sınav Sonucu İtirazı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ehliyet Sınav Sonucu İtirazı
24 Ocak 2024 22:0337.701

Ehliyet sınav sonucunda iyi çalışmama rağmen 68 puan alarak başarısız oldum. Sınav ücreti yeni zamma göre 750 TL olmuş ve buna itiraz ediyorum. Eminim sonuçta bir hata var çünkü bir soru yüzünden sınavı geçemedim. Bu durum gerçekten kabul edilemez.

Yorumlar(8)

27 Ocak 2024 19:16

Teşekkürler can bey bugün iletişime geçtim kurs yerimle kurs sahibiyle yüz yüze gelip görüşün dediler Lütfen buraları okuyan varsa kesinlikle bilinçli olun arkadaşlar kurs yerim e sınav için 1000 TL Direksiyon sınav ücreti için 2500 TL istediler MEB'in şimdilik fiyatı 400 2024 için her iki sınav içinde 750 belirlenmiş katı katına para istiyorlar

27 Ocak 2024 14:46

Bence bu işi sektör haline getirmişler, tek soru ile bırakıp tekrar harç yatırmanız için, binlerce sınava giren insan var kişi başı 400 TL alındığını hesaplarsak tutar bayağı iyi. Allah kötü insanlardan korusun.

27 Ocak 2024 00:51

Canbey harcı yatırdıktan sonra sınav tarihi için randevu falan almamız gerekiyormuş bu sınav tarihini kurs yerim mi bana söyleyecek yoksabana SMS mi gelecek biliyorsanız detaylı yazabilir misiniz etrafımda bilen kimse yok ve kurs yerim benden 600 TL fark almak istiyor yarın arayacağım ve kendimi ifade ederken net bilgiler edinirsem çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler ederim sınavınızda başarılar dilerim 🙏

26 Ocak 2024 20:02

Merhaba aynı durumdayım benim kurs yerimde 1000 TL istiyor Mebbe ve Ziraat'e yatırabiliyoruz diye biliyorum siz nereye yatırdınız Mebb e sınav motorlu taşıt harç yatırma diye girip baktığımda da 400 TL gözüküyor

İsmail
Benzer Şikayeti Var
25 Ocak 2024 20:10

Bende aynısını oldu iki defa kaldım ben 68le

Ehliyet Sınavı Sonucumun Detayları Ve Sınav Kağıdımın İncelenmesini Talep Ediyorum

7 Ağustos 2025 21:5014.947

8 Ağustos 2025 tarihinde Ankara/Altındağ’da girdiğim ehliyet sınavından 68 puan aldım ve başarısız sayıldım. Aday numara...

2 Destek3 Yorum

Ehliyet Sınavında Başarıya Ulaşamama Sorunu

11 Ocak 2025 15:289.404

Ehliyet sınavını geçemiyorum. Çok çalışıyorum, test çözüyorum, ders çalışıyorum ama çalıştığımız yerden çıkmıyor ve başk...

3 Destek3 Yorum

Milli Eğitim Bakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Milli EğitimBakanlığı Direksiyon Sınavında Bilerek Bırakıldım!

Emre
Milli Eğitim Bakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Milli EğitimBakanlığı Ehliyet Sınavında Haksızlık!

Türkan

Öne ÇıkanKonular