Milli Eğitim Bakanlığı Kayapınar Fen Lisesi Çok Yetersiz

Milli Eğitim Bakanlığı Kayapınar Fen Lisesi Çok Yetersiz
14 Eylül 2024 14:48

-Okul Anadolu lisesinden fen lisesine dönüştüğü için hiçbir şekilde diğer fen liselerinde olduğu gibi olanaklarınız yok, hatta bunu internette araştırırsanız haberlere konu olduğunu bile görebilirsiniz.

-Top oynamak için alanınız çok kısıtlı. Fen lisesi olmasına rağmen laboratuvar var ama hiçbir işlevi yok, kullanılmıyor. Bilgisayar ve bilişim dersi için yıllardır bilgisayar odası açacağız diyorlar fakat hiçbir girişimde bulunulmadı.

Okulda disiplin yok okul forması giymeden giderseniz 10 dakika dışarıda tutuluyorsunuz ve içeri alınıyorsunuz. Telefon yasak değil hocalar yakalasa bile geri veriyor.

- Hoca kalitesi çok kötü değil fakat bazı hocalar çok kötü, ders anlatmayı bilmiyor. Ve söylemek isterim ki çoğu hoca derslere çok geç geliyor.

-Konferans salonu çok küçük, gidildiğinde çok fazla kişi ayakta durmak zorunda kalıyor. Kapalı spor salonu ve kıyafet değiştirmek için alan yok.

- Lavabo ve sınıf hijyeni çok kötü. Çoğu sınıfta perde bile yok. Yaz ayları çok sıcak kış ayları çok soğuk geçiyor. Hiçbir sınıfta klima ve vantilatör yok, Kaloriferler de süs amacıyla duruyor gibi hiç açılmıyor.

24 Nisan 2024 16:36

03 Ekim 2024 22:52