Milli Eğitim Bakanlığı Anaokulunda Konuşamayan Çocuğa Şiddet

12 Eylül 2024 07:27

Trabzon Arsin Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda 5 yaşında tam olarak kendini ifade edemeyen oğluma öğretmeni H****** E***** tarafından şiddet uygulanmıştır. Boynunu sıkmış, ensesine tırnaklarını geçirmiş, kanatmış. Bunlar ne diye sorduğumda; 'Sabah geldiğinde vardı, 20 kişilik sınıf, gözden kaçmıştır, çocuklar yapmıştır.' Bir ton saçmalık saydı. Doktora götürdüm, evet izler var, darp raporu için karakola şikayetçi olun dedi. Gereken yerlere şikayetimi yaptım, sizlerin de gerekeni yapacağına inanıyorum.

13 Eylül 2024 12:01

CİMER üzerinden yaptığım şikayet ile ilgili hiçbir araştırma soruşturma yapmadan oturduğu yerden asılsızdır diye karar vermiş Çünkü hepsi birbirinin adamı telefonlara hiçbir şekilde cevap verilemiyor verilse bile cuma günü hariç her gün cuma namazindalar cuma günü de cuma saati toplantıdalar Yazıklar olsun

Ayşe
Ayşe
13 Eylül 2024 12:07

Araştırma soruşturma yapmadan Asilsizdir demiş Arşının meshur Milli egitim müdürü Allah'a havale ettim

Milli Eğitim Bakanlığı Arsin Merkez Anaokulu Şikayeti

30 Ekim 2025 10:37

22 Ağustos 2023 03:27

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen İn Çocuğu Dışlaması Veliye Karşı Saygısızca Konuşması

15 Aralık 2023 18:12

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çözüm Aramak İçin Şikayet