Haksız Sınıfta Kalma Ve Adaletsiz Sınav Uygulamaları

13 Ekim 2024 03:0714.579

Bodrum Kız meslek lisesinde 9. Sınıf öğrencisiyim 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçerken bıraktılar.
Karnemde hiçbir sorun yokken
Hocaların Haber Vermemesi Sebebiyle 1 sorumluluk sınava giremedim. Sınıf Arkadaşlarıma Yapılan Sınavla Bana Yapılan Sınavlar Aynı Değildi. Uygulamalı Sınavda Monitör Söktürürken Bana Verilen Yazılı Sınavla Aynı Değildir. Karnede Sorumlu geçti. Yazarken 69 küsur Puanımın Olmasına Rağmen Yinede Sınıfta Bırakıldım.
Devamsızlık Yapmadığım Halde Derslerimde Sorun Olmamasına Rağmen 1 Uygulamalı Sınavda Bırakıldım.
Müdür Beyin Cevabında ''Araya Kaynama Söz Konusu Seneye Geçersin.'' ''Senin Hatan.'' Denildi. 1 Sene Hiçbir Gencin Öğrencinin Hakkı Yenilmemesi Gerektiğini Düşünüyorum.
Gerekli Yerlere Başvurumu Yaptım Gerekli Evraklar Verildi.
Hiçbir şekilde önermiyorum. Bunun yerine düz lise okusun daha iyi sadece Bodrum için söylüyorum.

Yorumlar(7)

Muhammet
Benzer Şikayeti Var
5 Kasım 2024 17:03

En son okulu bakanlığa şikayet ettik sorumluluk dersinden geçmesine rağmen sınıfı geçemediğini kalfalık belgesini verdiniz ama 11. Sınıfta gözüktüğünü ilettim okul beni aradı neden şikayette bulundunuz diye sitem de bulundular 3 gün sonra 12. Sınıfa geçti bence sizin yapmanız gereken şey sorumluluk sınav sonucunu öğrenmeniz ve başka derslerden kalıp kalmadığını kontrol etmenizdir

15 Ekim 2024 14:05

Benim kızımda sorumluluk dersine girdi okul sisteminden geçti gözüküyor. Kalfalık belgesi de geldi ama m. E. B Sisteminde halen 11. Sınıf gözüküyor 2 ay oldu okullar açılalı ama bir sınıfı yok

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Liselere Af Gerekiyor

10 Haziran 2024 18:404.708

Anadolu lisesinde geçen yıl da sınıf tekrarı yaptım. Bu yıl ise yeni yönetmelik yüzünden sınıfta kalıyorum. Af gelmeli; ...

13 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sınıfta Kalmaya Af Gelmeli

8 Haziran 2024 09:255.363

Meslek lisesinde geçen yıl da sınıf tekrarı yaptım. Bu yıl ise yeni yönetmelik yüzünden sınıfta kalıyorum. Af gelmeli; g...

4 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 9. Sınıf Sınıf Tekrarı (kalma)

17 Haziran 2024 04:1312.374

9. Sınıf Meslek Lisesine giden kızım karne günü sınıfta kaldığını öğrendi. 1. Dönem 7 zayıf 2. Dönem 2 ye indiriyor ama ...

9 Destek

Öne ÇıkanKonular