Beyoğlu Hasköy Ortaokulu Şikayetçiyim

03 Aralık 2024 14:56

İstanbul Beyoğlu Hasköy ortaokulunda eğitim gören E** K** 27.11.2024 de okul çıkışında bir kavgaya karışıyor benim çocuğum kavgaya gitmek istemediğini söyleyerek karşı tarafın yanından ayrılıyor karşı taraf E** C** E** K**un annesine küfür ederek korkak diyerek tahrik ediyor E** K** tekrar dönüp yanlarına gidiyor kamera kayıtları mevcut ilk yumruğu E** K**'a E** C** vuruyor ve karşılıklı birbirlerine vuruyorlar karşı taraf E** C** in ailesi benim çocuğumdan şikayetçi oluyor 13 yaşındaki çocuğum savcı karşısına çıkacak şimdi bu da yetmezmiş gibi 02.12.2024 tarihinde ismi geçen E** C**in babası Hasköy orta okuluna gelip E** K**u darp ediyor elini kolunu sallayarak okula giriş yapıyor. Beyoğlu Hasköy orta okullunda güvenlik yok E** K** okulun içinde darp ediliyor okul müdürü ve yardımcısı sorumluluğunda darp ediliyor ben çocuğumu okula gönderirken çok endişeleniyorum okulda güvenlik yok Şikayetçiyim Hasköy orta okulu olarak çocuklarımızın güvenlik sorununu çözmenizi gereğinin yapılmasını ivedilikle arz ederim.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hem Fiziki Hem Psikolojik Şiddet

13 Ekim 2023 15:38