Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Mm Migros Çalışanlar Ve Yönetim Sıkıntılı

Fatih
06 Mart 2024 22:01

Kırşehir merkezdeki Migros ile ilgili şikayetimi yazmak istiyorum çünkü benden sonraki müşterilerin sıkıntı yaşamamasını istiyorum. 06.03.2024 tarihinde akşam saatlerinde belirttiğim Migros mağazasına arkadaşımla birlikte gittik. Öncelikle pizza almayı düşündük ve bir görevli çağırdık. Görevli, pizza pişirme işleminden sorumlu kişiyi sorduğumuzda, ne yapması gerektiğinden habersiz bir tavır sergiledi. Bir süre sonra geldiğinde, 'Ödemenizi yapın, sonra pizzayı pişirelim' dedi. Ben ise zaman kaybı olmaması için önce pişirmelerini rica ettim; ancak görevli, 'Önce satın almanız gerekiyor' yanıtını verdi. Daha sonra dolaplara baktığımda buz bulunmadığını fark ettim ve sordum, fakat orada bulunan bir çalışan pizzanın kalmadığını söyledi. Migros'ta buz olmadığını gördüm. Soğuk içecek aradığımda da maalesef bulamadım. Kasaya geldiğimde, kasiyere pizza satış uygulamasının neden bu şekilde olduğunu sordum ve kasiyer, 'Müdürlerimiz bize böyle talimat veriyor' dedi. Alışverişimi tamamladığımda, kasiyer arkadaş poşet isteyip istemediğimi sormadı. Daha önce bu kadar olumsuz bir Migros deneyimi yaşamamıştım.

07 Mart 2024 09:09 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
11 Temmuz 2024 18:57

Özlem
03 Eylül 2024 22:54
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
13 Mayıs 2024 18:46