Migros'tan Aldığım 35cl Jameson Viski Kalitesizliği, Kime Güveneceğiz?

10 Ocak 2024 12:27

7 Ocak 2024 tarihinde saat 21:47'de Kocaeli 41 Burda AVM içerisindeki Migros'tan satın aldığım 35 cl Jameson viski sahte çıktı. Sahte içki riskine girmemek için tekel bayii yerine 15 km yol gidip kurumsal olan Migros'tan satın alıyorum. Parasını ödeyip kaliteli bir viski almak istiyorum ve sahte çıkıyor. Artık kime güveneceğimizi ben de anlamadım. Ülkede bu kadar düzensizlik olması kabul edilemez. İnternetten alışveriş yapmaya çekinir olduk, eğer kurumsal mağazalar da bunu yaparsa durumumuz vahim.

Ne rengi doğru, ne barkodu gerçek gibi görünüyor; alkol etkisi hiç yok, boğazı yakması için içine bir şeyler katılmış ve mideyi rahatsız ediyor. Tadı da Jameson'ın kendi aromasıyla ilgisi yok.

Yıllardır ara sıra tükettiğim bir içki olan viskiden anlayan biri bu farkı kolaylıkla anlayabilir. Artık sorumlu kimse - toptancı mı, mağaza sorumlusu mu bilmiyorum - para talep etmiyorum; ancak yetkililerin sorumluyu bulmasını ve gerekli işlemi yapmasını rica ediyorum.

10 Ocak 2024 12:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Ebru
Ebru

Ben de yeni jack Daniels aldım, bir duble bile içmedim ve alerji oldum kıpkırmızı oldu yüzüm. Ya bayat ürün ya da düşünmek bile istemiyorum. Zehirlenmiş olabilirim o kadar azıcık viskiden böyle bir durum olamaz. Kırk yılda bir içerim alkol. Güvenim sarsıldı özellikle Migros'tan aldım böyle şeyler olmasın diye.

Emre
Emre

Yani firmayı savunmak için yazmıyorum ama kızarmanız alkolün kalitesi değil içici alışkanlığı ile alakalı ki ben 15 senedir Sek alkol alırım ben dahi yüzüm kızarır ikinci dünle de

Baver sonuçtan hiç memnun değil

Baver
04 Temmuz 2024 19:42
Migros'ta Fiyat Farkı Şoku: Raf Ve Kasa Fiyatları Tutarsız!
Migros'ta Fiyat Farkı Şoku: Raf Ve Kasa Fiyatları Tutarsız!

Migros'tan Aldığım Viski Sahte Çıktı Güvenim Sarsıldı

30 Mart 2025 16:46
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 21:16

Migros Kategorileri