Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Miele Hediye Çeki Kodu!

Seyfettin
17 Temmuz 2023 15:53

20.06.2023 tarihinde, Miele Shop'tan Complete C3 Active Petrol yeşili, toz Torbalı elektrikli bir süpürge aldım. Süpürge bana ulaştıktan sonra kutuyu açtığımda, bir hediye çeki kodu çıktı. Açıklama olarak 4'lü toz torbası bedava veya 16'lı toz torbası %40 indirimle alabilirsiniz açıklaması var. 16'lı toz torbasını tercih edip yine Miele Shop sayfasından bu ürünü alma işlemlerinde, "indirim kuponu"hanesine, hediye çekindeki kodu yazıp"uygula"dendiğinde, girdiğiniz kampanya kodu geçersizdir yazıyor. 444 11 22 Miele iletişim numarasından, çıkan yetkiliye durumu izah ettiğimde kodunuz aktive değil, biz aktifleştirelim, toz torbası alım satım işleminizi sizin yerinize biz gerçekleştirelim dediler. Konuyla alakalı kaç kez aradığımı saymıyorum. En son,12.07.2023-13.07.2023 ve en son da 17.07.2023'te aradım. Telefona çıkan hanımefendi minimum bekleme süresi 15 gündür diyor.
Miele şirketine soruyorum. Müşteriyle dalga mı geçiyorsunuz.
Müşterinin, ürünü satın almak istediğinde, "işlem geçersiz"ise, bu uygulamayı, hediye çeki diyerek, süpürge kutusuna neden ilave ediyorsunuz. Yapamayacağınız veya binbir zorlukla yapılacak olan işlemlerle insanların zamanını neden alıyorsunuz?

18 Temmuz 2023 13:48 (Şikayetten 21 saat sonra)
Seyfettin
03 Ağustos 2023 13:45

Ben konuyu kapatmıştım. Dün kargo içinde bir kutu Miele süpürge torbası olan kutuyu teslim etti. İsterdim ki satın alma işlemleri normal ticari alışveriş prosedürü dahilinde gerçekleşsin.

Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Nilüfer
27 Haziran 22:29